Bridget Maasland grootste ster in nieuw seizoen Perfecte Plaatje

Bridget Maasland is de grootste ster die meedoet aan het zesde seizoen van Het Perfecte Plaatje. De andere A-sterren die meedoen aan de RTL 4-hit zijn Frits Sissing, Georgina Verbaan en Ruth Jacott.

Het Perfecte Plaatje © William Rutten

De kandidatenlijst van het nieuwe Perfecte Plaatje-seizoen wordt afgemaakt door voetbalbekendheid John Heitinga, Koffietijd-presentator Patrick Martens, actrice Abbey Hoes, acteur Juvat Westendorp, zanger Jaap Reesema en rapper Donnie. Deze tien kandidaten zullen elkaar proberen af te troeven in de bekende fotografiewedstrijd op RTL 4.

Uitdaging voor Bridget

Voor Bridget is het een welkome afwisseling. De presentatrice heeft RTL laten weten dat ze méér wil dan alleen RTL Boulevard en dit is voor haar toch wel een uitdaging. Het zal immers voor het eerst zijn dat ze aan de slag gaat met de gewone camera in plaats van de selfiecamera.

De bekendste kandidaten van de eerste vijf seizoenen waren respectievelijk Marco Borsato, Gordon, Patty Brard, Daphne Deckers en Patricia Paay.

Tijl Beckand

Het team van Het Perfecte Plaatje is onveranderd. Tijl Beckand blijft de presentator en William Rutten en Cynthia Boll keren terug als vaste juryleden.

Het Perfecte Plaatje is dit najaar te zien bij RTL 4.

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Welke A-ster vindt u de leukste deelnemer?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Jandino Asporaat schept op over zijn BN'er-privileges. Onhandig of leuk voor hem?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen