André Hazes jr. neergesabeld in Veronica Inside: ‘Hij is knettergek’

Het is buitengewoon smakeloos dat André Hazes jr. op sociale media zo te koop loopt met zijn nieuwe vriendin en schoonfamilie, vinden de mannen van de radio-Veronica Inside. “Hij is knettergek.”

Wilfred Genee en Veronica Inside © Talpa

SBS 6-ster André heeft Monique Westenberg voor de tweede keer in de steek gelaten, ditmaal voor influencer Sarah van Soelen. Net als hij toen met Bridget Maasland deed, maakt hij ook dit keer al zijn Instagram-volgers deel van zijn nieuwe liefdesgeluk. Monique heeft er schoon genoeg van en besloot gisteren om André te ontvolgen op Instagram.

Ordinaire André

Het zal voor Monique de druppel zijn geweest dat André dit weekend een slijmpost over zijn nieuwe schoonfamilie online slingerde. “Dankbaar voor onze vriendschap, jouw steun en vertrouwen, maar vooral voor wie je bent. Gefeliciteerd schoonpa ❤️”, meldde hij op Instagram.

André wrijft het er even lekker in bij Monique en haar ouders dat hij in no time dikke mik is geworden met zijn nieuwe schoonfamilie. Het is gewoon ranzig, vinden de mannen van de radiovariant van Veronica Inside.

Knettergek

Sidekick Niels van Baarlen: “Die André Hazes had nu toch ook weer een foto gepost met z’n nieuwe schoonvader?”

Collega-sidekick Rick Romijn: “Hij is knettergek. Ik weet niet of ik hem nog volg. Ik vind het zo’n…”

Nieuwslezeres Florentien van der Meulen: “Ik vind het zo raar. Het lijkt net alsof hij haar een trap na wil geven ofzo.”

Niels: “Dat doet hij ook. Ik denk dat André Hazes zichzelf onsterfelijk waant. Zoiets van: dit is wie ik ben, dit hoort bij mijn leven en de rest zoekt het maar uit.”

Normen en waarden

Rick: “Vinden jullie André Hazes jr. nog net zo leuk als twee of drie jaar geleden?”

Niels denkt dat André geen normen en waarden heeft. “Als je een beetje gewoon de sociale waarden en normen tot je neemt, dan doe je dit soort dingen niet.”

Rick: “Als je ziet hoe Marco Borsato uit elkaar gaat met Leontine, dan is dat wel wat respectvoller.”

‘Dit doe je niet’

Niels: “Het is toch niet leuk als je zegt: ‘Dankjewel voor je vriendschap, jouw steun en vertrouwen, maar vooral wie je bent. Gefeliciteerd schoonpapa.’ Dan denk ik: Jezus jongens, hé.”

Rick: “Het is vier weken!”

Niels: “Ja, dat wij weten. Maar dit doe je gewoon niet.”

Presentator Wilfred Genee: “Hij liep bij Monique de deur uit en toen zei hij: ‘Die zien we nooit meer terug.’ Daar kwam het wel op neer eigenlijk.”

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen