Achterwerk Maxime Meiland in vuur en vlam na afveeghorror

Maxime Meiland heeft een verschrikkelijke toiletervaring achter de rug. Na het afvegen van haar achterwerk, heeft ze een halve dag in vuur en vlam gestaan. “Het is echt vreselijk”, aldus de realityster.

Maxime Meiland © Instagram

Over het algemeen is de afveegervaring anno 2021 heel erg prettig, met name dankzij de kussenzachte toiletpapiervarianten, maar toch gaat het soms nog mis. Ook Maxime heeft thuis prima toiletpapier hangen, maar toch stond haar achterwerk gisteren in vuur en vlam. Na enig onderzoek bleek dat door Maxime’s nieuwe geurstokjes te komen.

Duivelse roomspray

Maxime doet op haar Instagram-pagina een boekje open. “Hé jongens, ik moet dit verhaal toch gaan vertellen. Het is een beetje dom en gênant, maar ook wel geestig, want wie overkomt dat nou?”

Wat is er precies aan de hand? “Wij hebben een heel mooie wc en daar wil je natuurlijk ook een lekker geurtje bij hebben. Wij hebben deze roomspray gekocht (wijst op geurstokjes, red.) en hier stonden allemaal toiletrollen. Misschien voel je hem al aankomen…”

Branderige bips

Die geurstokjes bleken uiteindelijk de boosdoeners. “Toen Lee (haar vriend Leroy, red.) gisteren op de wc zat, was de wc-rol op. Hij pakt er dus een achter de roomspray-houder en doet dat op de rol. Hij krijgt opeens een heel branderig gevoel. Ik moest daarna toevallig ook en toen dacht ik: ik heb blaasontsteking.”

Al snel kwamen de twee erachter wat er aan de hand was: de vloeistof van de geurstokjeshouder is in het toiletpapier gaan zitten. “Hij zei toen: ‘Volgens mij is het toch omdat het ontzettend gelekt heeft op de wc-rol.’ We stonden gisteren dus in vuur en vlam van onder.”

‘Het is vreselijk’

Maxime hoopt het nooit meer mee te maken. “Het is echt vreselijk. Mensen, kijk uit. Het is ook nog gevaarlijk trouwens.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Wie is het leukste Meilandje?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat Wendy van Dijk in het echt een sympathieke vrouw is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen