Wilfred Genee verbaasd over Eva Jineks vakantie van zes maanden

Wilfred Genee vindt dat Eva Jinek wel héél erg lang op vakantie gaat. De talkshowpresentatrice zwaaide de kijker afgelopen vrijdag uit en keert pas over zes (!) maanden weer terug op RTL 4.

Wilfred Genee en Eva Jinek © SBS, RTL

Hoe Eva het voor elkaar krijgt is een raadsel, maar voor haar 1,2 miljoen euro per jaar hoeft ze maar een paar maanden per jaar aan het werk. Pas over een halfjaar keert ze weer terug op RTL 4. Het leidde tot zwangerschapsgeruchten, maar die ontkent ze ten stelligste. Sterker nog: ze was wóest toen RTL Boulevard dat suggereerde.

Wilfred verbaasd

Wat de reden ook is: Wilfred vindt dat Eva wel héél lang vrij krijgt van RTL 4. “Ze heeft vijf of zes maanden vakantie nu. Ze wordt er goed voor betaald. Dit is wel heel lang vrij, vind ik. Het is best lang, toch? Als je speciaal wordt binnengehaald als hét kanon en dan ga je zo lang van zender af”, zegt hij op Radio Veronica.

Zijn gast Henny Huisman: “Ja, dat is wel gek ja. Als ze gewoon wordt doorbetaald, is het niet zo gek.”

Wilfred: “Nee, voor haar is het hartstikke fijn.”

Rust in de tent

Eigenlijk is Wilfred best wel jaloers op Eva. “Dat zou ik ook wel eens willen, een paar maandjes even helemaal niets. Heerlijk, wat rust in de tent.”

Henny: “Ja, maar jij doet helemaal ontzettend veel.”

Henny

Zelf had Henny vroeger ook veel vrije tijd. “Ik had drie formats, weet je wel. Maar het was wel zo dat als de Soundmixshow, de Mini-Playbackshow of de Surpriseshow erop stond, dat het erop stond. Dan was je klaar.”

Zes máánden vrij had Henny echter nooit. “Het is een behoorlijke tijd, ja.”

Wat vindt u?

Alle polls

Begrijpt u dat Maxime Meiland niet echt geliefd is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen