Jack van Gelder wil naar RTL, baalt dat geruchten niet kloppen

Jack van Gelder vindt het jammer dat de geruchten niet kloppen dat hij de Champions League gaat presenteren voor RTL. Hij staat er namelijk wel voor open, heeft hij laten weten aan RTL Boulevard.

Jack van Gelder © RTL

Wilfred Genee lanceerde gisteren op Radio Veronica het gerucht dat Jack van Gelder de overstap zou maken naar RTL, nu Ziggo Sport niet meer verder met hem wil. Het blijkt niet te kloppen. “We zijn druk bezig met het samenstellen van het team, maar deze geruchten kloppen niet. We zijn niet met Jack in gesprek”, aldus RTL.

Jack wil wel

Boulevard heeft ook even met Jack zelf gebeld en hij geeft eveneens aan dat het niet klopt. Wel laat Jack weten het graag te willen. “Jack laat ook aan ons weten dat het niet klopt, dus we gaan ervan uit dat het niet klopt. Maar Jack staat er wel voor open, laat hij weten”, aldus presentator Luuk Ikink.

Helaas voor Jack lijkt het er dus niet in te zitten en dat is best jammer, vinden de mannen van Veronica Inside. Zij bespraken het gerucht in de uitzending van gisteren. “Ik vond hem echt veel beter bij de NOS dan wat er nu zit, als ik heel eerlijk ben”, aldus Wim Kieft.

Terug naar NOS?

Wilfred: “Studio Voetbal zou hij zo weer kunnen gaan doen, bedoel je?”

Wim: “Nee, maar met de Olympische Spelen ofzo? Dat deed hij altijd hartstikke leuk, man.”

René van der Gijp: “Hij heeft zich ook wel op een heel rare manier ontwikkeld, hè? Hij geeft zijn mening en dan vraagt hij aan de vier die er zitten wat ze ervan vinden. Dat is niet helemaal de bedoeling van een gespreksleider of wel?”

Vakman

Wilfred: “Het is wel een vakman.”

Wim: “Ik vond hem op zijn allerbest met die praatprogramma’s rondom de Olympische Spelen en de WK’s. Dat kon hij als de beste.”

Johan Derksen: “Het is het warme bad hè, waar je komt? Het is een beetje Beau. De oudere uitgave van Beau. Je hebt gewoon een leuk gesprekje.”

Gigantisch icoon

Tv-kenner Rob Goossens liet zich in RTL Boulevard ook enthousiast uit over Jack. “Het is een gigantisch icoon, dus als hij iets met voetbal gaat doen vind ik dat altijd leuk.”

“Tegelijkertijd: ze hebben Humberto Tan er niet voor niets op gezet en ze hebben al een heel voetbalteam bij RTL 7 zitten. Ik zou eigenlijk niet weten of er überhaupt plek voor hem zou zijn.”

Wat vindt u?

Alle polls

Waar denkt u dat Rachel Hazes meer van houdt?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen