Veronica Inside-mannen gieren om ‘slijmjurk’ Jeroen van der Boom

De Jeroen van der Boom-show Hoge Bomen is de BN’er-cultuur in optima forma. Het eindeloze gedweep met elkaar, het egocentrisme, de leegheid. René van der Gijp moet er flink om gieren.

Jeroen van der Boom en Fred van Leer © Veronica

Hoge Bomen keerde afgelopen weekend weer terug op de buis met Fred van Leer als gast. De tv-stylist heeft al lang en breed zijn verhaal gedaan over zijn uitgelekte filmpje, maar begon er nu alwéér over. Tenenkrommend werd het vooral toen Jeroen een liedje begon te zingen voor zijn hoofdgast.

Slijmjurk

René van der Gijp liet het fragment gisteren zien in Veronica Inside. “Dit was ook wel weer een pareltje hoor. Weet je, ik zit ernaar te kijken en je moet er ook wel wat dingetjes van opsteken, weet je wel. Ik zeg ook wel eens dingen over Ajax en PSV, maar ik heb jou nog nooit tegen mij horen zeggen: ‘Wat een prachtige woorden’. Terwijl Jeroen dat elke keer deed”, grapte hij.

Het slijmjurk-niveau van Jeroen was weer hoog, meent Gijp. “Elke keer als Fred iets zegt, zegt-ie: ‘Prachtige woorden, Fred.’ En: ‘Dat zeg je mooi.’ Hahahaha. Ik heb weer genoten. Ik heb een uur genoten, ja. Hij verdrinkt in Fred. Op een gegeven moment zei Jeroen: ‘We zijn door de tijd heen’, want anders was Fred nu nog bezig geweest. Dan was hij niet gestopt! Hij bleef maar bezig over zichzelf praten!”

Bullsh*t

Dat liedje van Jeroen voor Fred zorgt bij de kijkers gewoon voor plaatsvervangende schaamte, meent Gijp. “Hij vond het een fantastisch nummer, hij zong het ook mee. Hahaha, wat is dit goed toch of niet? Hahaha. Ik vind dit zo goed! Zal ik eens een nummertje over jou maken, Wimpie? Zou je het warm krijgen dan? Hahaha.”

Johan: “Het probleem is natuurlijk dat voor dit soort bullsh*t een doelgroep is.”

René: “Ik ben de doelgroep. Ik ga er helemaal voor zitten!”

Wilfred Genee: “Hij was tamelijk emotioneel, viel me op. Fred schoot wel heel veel vol.”

René: “Fred schoot al vol van de reclame.”

Fragment

Het fragment uit Veronica Inside:

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen