Wilfred Genee vindt Fred van Leer een enorme huilebalk

Wilfred Genee vindt dat Fred van Leer zaterdag wel heel erg zat te huilebalken in de talkshow van Jeroen van der Boom op SBS 6. Het was één grote tsunami van waterlanders, vindt de televisiester.

Fred van Leer © SBS 6

Fred van Leer zat een uur lang aan de piano van de Jeroen van der Boom-show Hoge Bomen en blikte daar uitgebreid terug op zijn uitgelekte pikante filmpjes. De televisiestylist werd daarbij regelmatig erg emotioneel. Het was duidelijk dat het allemaal nog heel erg hoog zit.

‘Hij bleef huilen!’

Wilfred Genee vond het allemaal wel heel huilerig. “Het was een opmerkelijke uitzending, laten we het daarop houden. Als we hadden moeten gokken voor de huilbingo, dan hadden we het nooit gewonnen natuurlijk. Hij bleef maar huilen, Fred. Hij schoot bij alles vol. Er kwam een reclame voorbij en dan schoot ‘ie ook weer vol.”

Sidekick Niels van Baarlen: “Bij mij zit RTL 7 na SBS 6 en ik zag zelfs de tranen op 7 nog. En bij Net5, dat zit op acht bij mij, daar stopten de tranen pas. Hahaha. Weet je wat het is? Het is een beetje van die zelfpi*perij bij dat programma, weet je wel.”

‘Waarom op tv?’

Nieuwslezeres Florentien van der Meulen is iets genuanceerder. “Fred van Leer heeft hoge pieken en diepe dalen. Op zich vind ik dat altijd mooi om te zien bij een mens, maar ik ga daar niet naar kijken. Ik hoor alleen maar dat hij heel veel vrienden heeft en het echt een leuke man is.”

Niels: “Ik vraag me wel met dit soort dingen af: waarom ga je daar op televisie nog een boekje over open doen?”

Out in the open

Wilfred vindt het ook aandachttrekkerij. “Ik wist heel weinig van Fred van Leer en ik vind het knap dat hij die theaters vol krijgt, maar dat is ook wat ik heb: het is dusdanig kwetsbaar, dat ik me afvraag: waarom zou je dat allemaal zo out in the open brengen? Dat is het gevoel wat ik erbij krijg. Hij kan ook denken: ik vind het te heftig, ik deel het wel met mijn vrienden.”

Rick Romijn: “Ik vond het een leuke uitzending, ik kan er niks aan doen. Jullie hebben iets met Jeroen, gaat dat nog goed komen? Ik weet dat jullie dit vanavond ook weer gaan uitzenden op tv, ik vind dat flauw.”

Wilfred: “Ik heb helemaal niets tegen Jeroen.”

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen