Story laat showbizzbom ontploffen: ‘André Hazes jr. wéér weg bij gezin’

De Story laat op deze vroege ochtend een behoorlijke showbizzbom ontploffen. Het tijdschrift pakt groot uit met het nieuws dat André Hazes jr. zijn gezin wéér zou hebben verlaten.

Beeld: André Hazes jr. Beeld: William Rutten

André Hazes jr. en zijn verloofde Monique Westenberg zijn nu écht uit elkaar, onthult de Story vandaag. “Hun verloving is verbroken en de zanger heeft de gezinsvilla verlaten”, aldus het tijdschrift, dat het nieuws over de ‘onverwachte liefdesbreuk’ baseert op een ‘betrouwbare bron’.

Hysterische verloving

Deze vermeende breuk is behoorlijk merkwaardig te noemen, omdat André en Monique zich afgelopen december nog op vrij hysterische wijze verloofden in het Wereldmuseum in Rotterdam. André liet het intieme moment filmen door een professionele cameraman en zond het allemaal uit via zijn socials-kanalen, alsof het een soort realityshow was.

Eind vorige maand raakten André en Monique nog in opspraak omdat ze werden betrapt op Bonaire, terwijl reizen tijdens de coronacrisis wordt ontmoedigd. “Kort daarop zou de bom echter gebarsten zijn tussen de twee. Wat de reden is van de verlovingsbreuk, is vooralsnog niet bekend”, aldus de Story.

Het is volgens het blad echt menens. “Monique en hun zoontje zullen naar verwachting in de gezinsvilla blijven wonen; André is daar inmiddels al vertrokken.”

Update 9.00 uur

André Hazes jr. en Monique Westenberg hebben hun relatiebreuk inmiddels bevestigd.

Nieuwste Story

Het is de Story gelukt om het nieuws tot aan de verschijning van het nieuwste nummer onder de pet te houden. De tiende editie ligt vanaf vandaag in de winkels of is te bestellen via Magazine.nl:

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen