Sjorrende Ferry Doedens baalt, loopt geld mis door appgroepen

Ferry Doedens baalt er stevig van dat alle ‘vieze’ foto’s en filmpjes die hij deelt op het betaalplatform OnlyFans rondgaan in appgroepen. Het is heel erg jammer, zegt hij in Shownieuws.

Ferry Doedens © Martijn van Gelder

De gevallen GTST-ster verkoopt tegenwoordig zijn lichaam op het internet. Voor een vast bedrag per maand krijgen zijn volgers op OnlyFans de hele dag door Ferry’s worstje te zien. Hij heeft een samenwerking aangeknoopt met de succesvolle OnlyFans-ster Levy van Wilgen, die op vrouwen valt maar zich op roze mannen richt.

Sjorrie Doedens

De foto’s en filmpjes waarop Ferry met het worstje van Levy speelt worden gretig gedeeld in appgroepen, zo bericht Shownieuws. De showrubriek kwam in groepen terecht waarin honderd foto’s en video’s van Ferry worden aangeboden voor 7,50 euro. Na zo’n enorme portie van Sjorrie Doedens, ga je natuurlijk geen abonnee meer worden.

En daar is Ferry de dupe van. Hij deed gisteren zijn beklag in Shownieuws. “Het is heel erg jammer, maar het gebeurt. Wat er gebeurt in WhatsApp-groepjes en Telegram-groepjes, kun je bijna niet tegenhouden helaas. Aan de andere kant denk ik ook weer: als mensen dat misschien zien, is het misschien ook like & subscribe.”

Illegale handel

Ferry hoopt op die manier toch nog wat over te houden aan de illegale handel. Hij legt zich er daarom maar bij neer. “Neem maar een abonnementje op mijn OnlyFans-account! Waarom ook niet? Ha ha ha. Als ik daar ook nog heel erg lang over in moet gaan zitten, nee.”

Of dat werkt, is nog maar de vraag. In al die appgroepen wordt namelijk ook geklaagd over Ferry’s chagrijnige gezicht in de filmpjes en de neppe intimiteit met Levy. “Bijna hilarisch hoe ongemakkelijk en niet g**l de mannen zich voelen. Minimale aanrakingen, geen enkele klik of de illusie van intimiteit”, klinkt het dan.

Veel mensen klagen ook de content saai te vinden, vooral nu ze alles al hebben gezien. Daarover zegt Ferry: “Misschien had ik het iets meer op moeten bouwen, maar voor die 13 dollar kun je al best wel wat zien hoor, kan ik je eerlijk vertellen.”

Bram Moszkowicz

Shownieuws-presentatrice Dyantha Brooks: “Ferry lacht gelukkig nog rijkelijk, maar kan hij hier iets aan doen Bram?”

Advocaat Bram Moszkowicz daarop: “Het kan, maar of het effectief is, is maar de vraag. Het delen van content zonder dat er toestemming voor is gegeven is strafbaar. Hij kan aangifte doen, maar dan is de volgende vraag: bij wie en waar kun je terecht? Als politie weet je vaak ook niet waar die aangifte moet worden neergelegd.”

Weinig pootjes

Dyantha: “Het klinkt vrij hopeloos voor iemand die zich naakt online zet. Dat is nogal wat. Hij heeft dus eigenlijk geen poot om op te staan?”

Bram: “Hij heeft weinig pootjes om op te staan, ja.”

Patty Brard: “Aan de andere kant is het ook zo dat hij door de verspreiding meer subscribers heeft…”

Recentelijk werd bekend dat Ferry voor omroep PowNed een serie gaat maken over zijn OnlyFans-carrière.

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen