Ruben Nicolai niet terug als vaste RTL Boulevard-host: ‘Op zijspoor beland’

Ruben Nicolai keert niet terug als vaste presentator van RTL Boulevard. Hij is in de reservebak beland en dat vindt hij best wel jammer. “Ik mis het wel ja”, geeft hij toe voor de camera van Privé TV.

Ruben Nicolai Foto: RTL

Lange tijd was Ruben te zien als de minst populaire presentator van RTL Boulevard, maar daar kwam vorig jaar een einde aan. “Dat kwam door het schema. Aan het begin van het jaar was ik druk, toen kwam corona, het restje van de zomer is door een misverstand naar iemand anders gegaan, en dit najaar ben ik ook weer druk”, verklaarde hij in september nog.

Reservebak

Wat is nu precies de situatie? Ruben vertelt aan Privé TV: “Daar ben ik inderdaad het afgelopen jaar niet geweest door het schema. Het was gewoon te vol overal en dat sneuvelde toen als eerste. Inmiddels ben ik daar wel inderdaad op een klein zijspoortje beland en zit ik daar nu in de reservebak.”

Het berust dus niet op een misverstand, zoals hij destijds beweerde? “Nee, misverstand? Nee, nee, nee. Het is wat ik net zei. Als er nu iemand onverwacht ziek is en de eerste reserve kan niet, dan bellen ze mij.”

Ruben mist Boulevard

Ruben vindt het jammer dat hij geen vast onderdeel meer uitmaak van het team. “Nou, de dynamiek van de redactie, daar ’s ochtends met die 30 of 35 man zitten en in die pressure cooker die uitzending maken… Dan heb je bij niet één ander programma. Dat mis ik wel ja.”

Zit er momenteel meer in de pijplijn bij RTL? “Ik heb het nu wel even druk genoeg met die titels die er nu zijn. Ik ben wel altijd aan het nadenken wat er nog meer kan.”

Wat vindt u?

Alle polls

Rob Kemps staat nog negen maanden onder contract bij SBS 6. Gaan ze verlengen?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen