Ruben Nicolai door misverstand niet in RTL Boulevard

Geplaatst op ma 21 sep 2020 om 11:20

We zien Bridget Maasland, we zien Rick Brandsteder, we zien Eddy Zoëy, maar waar is Ruben Nicolai gebleven? Hij is al een tijdje niet meer te zien geweest als presentator van RTL Boulevard. De presentator legt in Veronica Magazine uit hoe dat komt. Er is volgens de RTL 4-ster, die zich langzaamaan ontpopt tot de koning van de zender met kijkcijferhits als Ik Weet Er Alles Van, The Masked Singer en De Erfgenaam, sprake van een misverstand. Hij komt weer terug bij Boulevard.

Op de vraag waarom hij bijna nooit meer in Boulevard te zien is, antwoordt Ruben: “Dat kwam door het schema. Aan het begin van het jaar was ik druk, toen kwam corona, het restje van de zomer is door een misverstand naar iemand anders gegaan, en dit najaar ben ik ook weer druk.

Het betekent volgens Ruben niet zijn exit bij Boulevard. “Het zal vanzelf wel weer komen, in 2021 waarschijnlijk.

Ruben verrast vriend en vijand momenteel met de hoge kijkcijfers van De Erfgenaam. Vindt hij het belangrijk om nu meer inhoudelijkere televisie te maken? “Als je me vraagt waar ik trots op ben, dan denk ik daar wel aan. Maar ik zit in de afdeling verstrooiing, niet in de nieuwsvoering.”

Als ik iemand een halfuurtje heb weten te amuseren, dan is dat winst. Soms spreken mensen me op straat me ook wel aan: ‘We hebben nu een lastige periode met het gezin, want mijn vader of moeder is ziek, maar dan keken we naar jouw programma en waren we het even vergeten.’

Foto: RTL
17 Reacties op “Ruben Nicolai door misverstand niet in RTL Boulevard”


 1. Ron

  Er zijn nu teveel vrouwen. Zou nog een man bij moeten eigenlijk.

 2. Jaap

  Geen probleem Ruben, we hebben je niet gemist.

 3. ZeerNetteDame

  Je kan geen avond zappen zonder de kop van Nicolai de Russische spion tegen te komen. Ongelooflijk, wat een armoede op televisie. Grappig is hij alleen voor mensen met een geestelijke beperking, maar goed dat hebben velen van jullie en veel RTL kijkers ook. Wat een ellende.

 4. Marq

  De erfgenaam doet ie best leuk, maar ik vind hem niet geschikt voor BLVRD.

 5. Bennie Dood

  Wat is dat nu weer?

 6. Mick

  Beter blijft hij daar weg. Hij is beter in The Masked Singer.

 7. Oja

  Over het paard getilde gast. Succes heeft niks maar dan ook helemaal niks met deze lapzwans te maken. Koning narcist is het. Verder inwisselbaar

 8. Norvo

  Eerlijk gezegd is dat foutje van Boulevard een geluk bij een ongeluk voor Ruben. Hij
  heeft dit seizoen definitief zijn visitekaartje afgegeven als presentator van (groot) amusement. Daar komt zijn talent toch meer tot zijn recht dan bij Boulevard waar hij vaak toch net iets te losjes (en met pen, alsof ie een boodschappenlijstje afstreept) door de uitzending ging.

 9. Curryworst

  Ruben Nicolai is niet grappig, nooit leuk geweest en hij is nog een Belg ook, wat een handicap.
  Wel een sexy vent, waarmee ik wel samen wil douchen. Rrrrr.!

 10. Bart

  Een van de weinige presentatoren van RTL4 die constant hoge kijkcijfers weet te scoren. Ik zou als ik hem van Boulevard laten vallen. Daar is hij niet erg op zijn plek. (al geld dat voor meerdere gezichten in dat programma) Als Ruben slim blijft hij uit de buurt van vriendjes Tijl, Ruben en Jeroen.

 11. Curryworst

  De sterkte van jouw ogen gaan erg achteruit, hè Bart? Ben jij verliefd op Ruben Nicolai? Zoveel lovende woorden voor een beperkte en niet-grappige Belg.

 12. Bart

  @Curryworst Had ik 2 jaar geleden niet gezegd maar de programma’s die hij nu doet passen wel bij hem. De kijkcijfers zijn ook goed dus.

 13. Gwendolyn

  Hoe kun je nu niet weten of het nu je vader of je moeder is die ziek is?!

 14. Bastiaan

  koning van kijkcijferhits??? haal dat koning maar weg!

 15. Maurice

  Nettedame je vindt de programma’s niks maar je kijkt ze wel anders kan je geen reactie geven .
  Ik zou zeggen veel kijk plezier.

 16. Pullekie

  Hij heeft zelf gebeld met Boulevard of hij gemist werd , dat bleek niet zo te zijn , want het was niemand opgevallen bij Boulevard dat hij er niet was !

 17. jmp

  Ik heb niet overdreven veel met Ruben Nicolai, maar hij is met een aantal programma’s aantoonbaar succesvoller dan een aantal van de heilige programma’s van RTL. Het is heel bijzonder dat een zender zeer succesvolle programma’s stopt, omdat al lang en breed uitgemolken formats en soaps weer terug op de buis moeten. Programma’s waar voor meer ruimte is om producten voor adverteerders in beeld te krijgen.
  Wat RTL Boulevard betreft, ach, daar moet je alleen blij om zijn dat je niet meer bij dat énge kléffe clubje hoort.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.