Ruben Nicolai door misverstand niet in RTL Boulevard

We zien Bridget Maasland, we zien Rick Brandsteder, we zien Eddy Zoëy, maar waar is Ruben Nicolai gebleven? Hij is al een tijdje niet meer te zien geweest als presentator van RTL Boulevard. De presentator legt in Veronica Magazine uit hoe dat komt. Er is volgens de RTL 4-ster, die zich langzaamaan ontpopt tot de koning van de zender met kijkcijferhits als Ik Weet Er Alles Van, The Masked Singer en De Erfgenaam, sprake van een misverstand. Hij komt weer terug bij Boulevard.

Op de vraag waarom hij bijna nooit meer in Boulevard te zien is, antwoordt Ruben: “Dat kwam door het schema. Aan het begin van het jaar was ik druk, toen kwam corona, het restje van de zomer is door een misverstand naar iemand anders gegaan, en dit najaar ben ik ook weer druk.

Het betekent volgens Ruben niet zijn exit bij Boulevard. “Het zal vanzelf wel weer komen, in 2021 waarschijnlijk.

Ruben verrast vriend en vijand momenteel met de hoge kijkcijfers van De Erfgenaam. Vindt hij het belangrijk om nu meer inhoudelijkere televisie te maken? “Als je me vraagt waar ik trots op ben, dan denk ik daar wel aan. Maar ik zit in de afdeling verstrooiing, niet in de nieuwsvoering.”

Als ik iemand een halfuurtje heb weten te amuseren, dan is dat winst. Soms spreken mensen me op straat me ook wel aan: ‘We hebben nu een lastige periode met het gezin, want mijn vader of moeder is ziek, maar dan keken we naar jouw programma en waren we het even vergeten.’

Foto: RTL

Wat vindt u?

Alle polls

Waar denkt u dat Rachel Hazes meer van houdt?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen