RTL bevestigt na vijf maanden: Tony Junior is de nieuwe Bachelor

Het nieuws lag al vijf maanden op straat, maar nu komt RTL eindelijk met de bevestiging: Tony Junior gaat op zoek naar een vrouw in een nieuw seizoen van De Bachelor op videodienst Videoland.

Tony Junior © RTL

De Bachelorette met Gaby Blaaser was een groot succes op Videoland en nu komt er een mannelijke variant. Dat het ex-vriendje van Maan de Steenwinkel de hoofdpersoon wordt, lekte afgelopen oktober al uit in Shownieuws. “Dave Roelvink stond echt hoog op de lijst, maar hij is sinds de zomer samen met zijn jeugdliefde.”

Tony Junior bevestigt

Tony Junior vindt het leuk dat hij het nieuws eindelijk mag bevestigen. “Meedoen aan De Bachelor is voor mij nu al een mega-ervaring. De Bachelor is één groot avontuur voor mij. Het zou geweldig zijn als ik de ware liefde tref, iemand met wie ik honderd kan worden.”

Het liefdesleven van de dj is dankzij zijn ‘gekke werk’ vaak een ondergeschoven kindje. “Ik ben heel vaak op reis, besteed veel tijd aan dingen als studiowerk, label- en managementmeetings en natuurlijk mijn socials. Het zou heerlijk zijn een partner te vinden die daar mee kan omgaan, zodat we elkaar kunnen steunen in alles wat we doen.”

Kijkcijferhit

Anouk Smulders van Shownieuws liet afgelopen oktober nog weten het een erg leuke keuze te vinden. “Ik vind dat dus een partij leuk. Ten eerste vind ik het een heel leuke gozer, maar ik denk dat er ook hordes vrouwen op afkomen die zich allemaal gaan inschrijven om dat te zien.”

Ze rekent op een kijkcijferhit. “Ik denk dat Videoland er ook een heel goede zet mee maakt, want ik denk dat het goed bekeken gaat worden.”

Droomlocatie

Binnenkort vertrekt Tony samen met achttien vrijgezelle vrouwen naar een droomlocatie in het buitenland, om het grootse liefdesavontuur van zijn leven met volle teugen aan te gaan. De locatie wordt op een later moment bekendgemaakt.

Vanavond geeft Tony Junior tekst en uitleg in RTL Boulevard.

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat Rob Kemps narcistisch is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen