Carlo Boszhard verkoopt voor het eerst grote show aan RTL 4

Het is Carlo Boszhard voor het eerst gelukt om met zijn bedrijf Herriemakers een grote studioshow te verkopen aan RTL 4. Hij krijgt zelf mogelijk ook een rol in de show, onthult hij in Televizier.

Carlo Boszhard © Nick van Ormondt

Met zijn bedrijf produceren Carlo en zijn vriend Herald Adolfs al langer de persiflagecomedy De TV Kantine, maar RTL’s tv-baas Peter van der Vorst geeft hen nu de kans om verder te groeien. “Een kantoor, mensen in dienst; het is niet nieuw voor ons, maar de geboorte van zo’n grote nieuwe show wél”, schrijft Carlo in zijn column.

Misselijk van spanning

Het programma komt al over tweeënhalve maand op de buis. “We zijn misselijk van de spanning en verheugd van blijdschap. Het idee kwam van Herald en we wisten gelijk dat we dit zelf als kijker ook hadden willen zien. Gelukkig heeft RTL 4 meteen ja gezegd en zijn we na De TV Kantine gelijk verder aan de slag gegaan.”

Wat voor show het precies is, wil Carlo nog niet zeggen. “Het idee is eigenlijk heel simpel, maar natuurlijk in deze fase nog geheim. Je wilt niet dat er ineens iemand anders met hetzelfde plan op de buis komt. Alle decortekeningen, logo’s en dergelijke liggen achter slot en grendel. Je weet maar nooit.”

‘Weg jij, Carlo!’

Aangezien Carlo zelf waarschijnlijk ook een rol krijgt in het programma, wordt hij niet bij álles betrokken. Als panellid is het verrassingselement namelijk belangrijk. “Ik zou het kunnen presenteren, in het panel plaatsnemen of geen van beide. Daar is op dit moment nog geen klap op gegeven en dus mag ik van sommige dingen in de show nog niks weten.”

Hoe ziet dat er in de praktijk uit? “Ik zit dus wel bij de decortekeningen en de line-up van de show, maar als het gaat om de invulling van de show moet ik van het productieteam gewoon de kamer verlaten. Weg jij!”

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen