Videoland kiest Tony Junior als nieuwe Bachelor

Tony Junior, het ex-vriendje van Maan de Steenwinkel, wordt het gezicht van het Videoland-programma De Bachelor, de opvolger van De Bachelorette met Gaby Blaaser. Dat heeft Shownieuws vrijdagavond onthuld. De Bachelorette schijn een hit geweest te zijn op de videodienst van RTL en daarom komt er nu een mannelijk vervolg: De Bachelor. “Dave Roelvink stond echt hoog op de lijst, maar hij is sinds de zomer samen met zijn jeugdliefde“, aldus Anouk Smulders in Shownieuws.

Het is Tony geworden. “Uit betrouwbare bron hebben wij vernomen dat iedereen Tony Junior eind augustus gezien heeft op het Media Park bij RTL.”

Een goede keuze, vindt Anouk. “Ik vind dat dus een partij leuk. Ten eerste vind ik het een heel leuke gozer, maar ik denk dat er ook hordes vrouwen op afkomen die zich allemaal gaan inschrijven om dat te zien.”

Ze rekent op een kijkcijferhit. “Ik denk dat Videoland er ook een heel goede zet mee maakt, want ik denk dat het goed bekeken gaat worden.”

Tony heeft het nieuws min of meer bevestigd. “Hij was redelijk geshockeerd toen we belden dat we dit wisten. Hij gaat het nog niet bevestigen.”

Foto: RTL

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen