Rogier Smit huilend in Boulevard, Bridget Maasland verbijsterd

Rogier Smit barstte dinsdagavond in huilen uit tijdens een interview dat hij samen met zijn ex-geliefde Frank Jansen gaf aan RTL Boulevard. Een merkwaardig tafereel, vond Bridget Maasland het.

Rogier Smit en Bridget Maasland © RTL Boulevard

Het is RTL’s miskoop van het decennium: het televisieduo Frank Jansen en Rogier Smit. Nog geen jaar na hun overstap van SBS 6 naar RTL 4 besloten de twee heren op een verbijsterend ordinaire manier hun huwelijkscrisis uit te vechten in de media. Met name Rogier heeft nu het imago niet helemaal honderd procent te zijn. Niet handig voor RTL.

Niet geloofwaardig

RTL probeert te redden wat er te redden valt – er is een hoop betaald voor de mannen – maar dat pakte gisteren niet echt lekker uit. Frank en Rogier werden voor de camera van RTL Boulevard gezet om te vertellen dat ze weer vrolijk tv gaan maken. Hun scheiding van huis en haard is goed voor beiden, vertelden ze. Ondertussen barstte Rogier in huilen uit.

Op die manier komt hun boodschap niet echt geloofwaardig over, merkte Bridget Maasland na afloop van het item op. “Toch voel ik wel een beetje dat er nog wat wrijving zit en ik vraag me ook af of ze er echt zo over denken als ze hier suggereren. Kan het ook zo zijn dat het puur is omdat er nog een contract is en dat uitgediend moet worden?”

Niet authentiek

Het praatje van de heren is alles behalve authentiek, meent Bridget. Ze gelooft er helemaal niets van. “Juist als er nog zo veel zeer zit… Ze suggereren dat het allemaal goed zit en ze er blij mee zijn, maar je voelt dat het niet zo is. Anders breekt de een niet.”

Tv-kenner Rob Goossens daarop: “Ja, ik denk dat we wel de conclusie mogen trekken dat er inderdaad nog meer verdriet is dan ze willen toegeven, maar dat lijkt me ook normaal.”

Kat in de zak

Rob gaf aan te verwachten dat de heren hun tv-carrière wel gewoon kunnen voortzetten. Bridget verbaasd: “Dus je hebt niet het idee dat het imago zo’n leuk hebt opgelopen dat RTL misschien denkt: shit, een beetje een kat in de zak?”

De tv-kenner daarop: “We hebben allemaal gezien hoe Rogier zelfs met rekeningen liep te wapperen. Dat zijn praktijken die je natuurlijk meer bij MTV verwacht dan bij RTL, dus who knows zit er nog een realityserie voor Rogier single in bij een ander kanaal.”

Fragment

Het fragment van de snikkende Rogier:

Wat vindt u?

Alle polls

Rob Kemps staat nog negen maanden onder contract bij SBS 6. Gaan ze verlengen?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen