Jan Roos denkt dat RTL 4-ster Rogier Smit cocaïne gebruikt

BN’ers beschuldigen van cocaïnegebruik is inmiddels een dagtaak geworden voor Jan Roos. Het nieuwste slachtoffer is Rogier Smit, die inderdaad wel wat eigenaardig gedrag vertoont.

Jan Roos en Rogier Smit © YouTube, RTL

Rogier Smit is al maanden hét grote zorgenkindje van RTL-keizer Peter van der Vorst. Vlak nadat Peter hem en zijn echtgenoot Frank Jansen wegkocht bij SBS 6, besloot Rogier zich enorm ordinair te gedragen in de media. Volgens de mannen van RoddelPraat gaat het nog steeds niet helemaal lekker met Rogier.

‘Yo bro, browski’

Dennis Schouten laat in de nieuwste aflevering van RoddelPraat een paar audioberichten horen die hij via WhatsApp heeft gekregen van Rogier. Dat klinkt als volgt: “Yo bro, hahaha, yo bro, nee, ik hou helemaal niet van bro. Dat vind ik altijd zo’n lekker woord weet je wel: browski, dude, ja jongen, bro, bro. Ik vond trouwens die foto echt killing met dat rode jasje, echt chill.”

Zo raaskalt Rogier nog even verder: “Maar ja, dat is ook een beetje: niemand kent mij. Jij bent een ster, mijn buurman is een ster, mijn buurvrouw is een ster, iedereen is een ster: we all like to shine. You like to shine, I like to shine, my neighbor likes to shine, everybody likes to shine, dus dat. Bye bro hahaha.”

Psychepatiënt

Het baart Dennis enige zorgen. “Wat moeten we hiermee Jan?”, vraagt hij aan zijn collega Jan Roos.

Jan: “Ja, opnemen. Dit is een psychepatiënt gecombineerd met drugsgebruik. Deze man is niet goed. Dit is een gek, dit is heel raar.”

Dennis: “Dit is geen alcohol.” Jan: “Nee, dat klopt.”

Cocaïne

Jan: “Waarom gaat hij om drie uur ’s nachts naar jou: ‘Hé bro, everybody shines!’ roepen. Dat is niet goed hoor.”

Dennis: “Er is onlangs ook een interventie bij hem geweest omdat hij cocaïne zou gebruiken. Ik vraag me af of hij eraf is. Wat denk jij?”

Jan: “Ja, nee, dit was een klein doorgesnoven bro.”

Fragment

Het fragment kunt u zien in de nieuwste RoddelPraat, vanaf 09:10.

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen