Matthijs van Nieuwkerk en Rob Kemps ’tv-moment van de week’

Het gesprek tussen Matthijs van Nieuwkerk en Rob Kemps over hun voorliefde voor Franse chansons is hét tv-moment van de afgelopen week. Dat vindt tv-kenner Ron Vergouwen van NPO Radio 1.

Matthijs van Nieuwkerk en Rob Kemps © BNNVARA

Matthijs en Rob spraken in het programma Matthijs Gaat Door uitgebreid over hun passie voor chansons en spraken zelfs af om samen een documentaireserie te gaan maken in Parijs. Ron Vergouwen spreekt in zijn rubriek op NPO Radio 1 van ‘het tv-moment van de week’.

Matthijs en Rob

De zaterdagavondshow van Matthijs maakt een inhoudelijke groei door, vindt Ron. “Twee weken geleden was ik best kritisch over het nieuwe programma van Matthijs van Nieuwkerk, maar ik vond het nu al een stuk beter in elkaar zitten. Er was een prachtig gesprek met Snollebollekes, oftewel Rob Kemps, de winnaar van De Slimste Mens.”

Ron, die onlangs is hersteld van een pittige Covid-infectie: “Hij was te gast bij Matthijs en ze hadden een gesprek over een gezamenlijke liefde, namelijk het Franse chanson. Het was een mooi gesprek.”

Wonderlijk duet

Ook de muziek was volgens Ron dik in orde. “Het einde was een heel wonderlijk duet van Frank Lammers en Leona Philippo, die je natuurlijk niet verwacht met een Frans chanson, maar hartstikke leuk.”

“Die documentaireserie waar ze het over hadden: ik heb er wel zin in.”

Fragment

Het fragment van Ron op NPO Radio 1:

Duet

Het bewuste duet:

Wat vindt u?

Alle polls

Rob Kemps staat nog negen maanden onder contract bij SBS 6. Gaan ze verlengen?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen