Peter R. de Vries wist al over nieuwe vlam Erica Meiland

Peter R. de Vries had voorkennis over het liefdesleven van Erica Meiland. Al voordat Story met de primeur naar buiten kwam, was Peter op de hoogte van haar nieuwe vriend Sander van Betten.

Peter R. de Vries © RTL

De Chateau Meiland-kijkers wisten van niets, maar stiekem is Erica al een halfjaar aan het daten met privédetective Sander van Betten. Hij is geen onbekende in de tv-wereld, omdat hij voor verschillende tv-programma’s werkt. Zo was hij ook jarenlang actief voor de programma’s van Peter R. de Vries.

Peter wist het al

De nieuwe vlam van Erica Meiland kwam gisteren aan bod in RTL Boulevard. “Peter, jij kent Sander”, legde Bridget Maasland de misdaadjournalist voor.

Peter: “Ja, ik ken hem. Sterker nog: hij heeft mij verleden week al een mailtje gestuurd waarin hij dit nieuws verklapte. Maar ik heb dat heel discreet voor me gehouden.”

Tv-kenner Rob Goossens: “Dat was dus niet de bedoeling! Hij wilde ook gewoon dat jij hier meteen naartoe zou rennen!”

Detective ontmaskerd

Rob doelt erop dat Sander wel héél graag ontmaskerd wilde worden als de nieuwe Meiland-vlam. “Daar heb ik toch wel smakelijk om gelachen vanmiddag toen het nieuws naar buiten kwam, want als je dan gaat terugkijken op z’n Instagram en Twitter… Hij heeft echt zijn uiterste best gedaan om ontdekt te worden.”

Zo heeft Sander ook veel getwitterd over Chateau Meiland. “Je ziet al máánden berichtjes dat hij iets plaatst dat naar Erica herleid zou kunnen worden.”

Vakman

Hoe dan ook: volgens Peter is het een vakman. “Ik heb hem dus leren kennen als privédetective. Je hebt natuurlijk allerlei soorten en maten bij de detectives. Je hebt mensen die in alle stilte werken, je hebt mensen die financieel of digitaal heel sterk zijn. Sander was echt een heel handige opsodemieter als wij een moeilijke klus hadden waarbij we ons ergens naar binnen moesten l*llen om te kijken of er iemand in een bepaald pand, huis of kantoor was.”

“Als je echt een ingewikkelde smoes moest bedenken, dan stuurden we daar Sander op af. Hij kwam áltijd binnen en bij de Meilandjes is hem dat ook gelukt.”

Wat vindt u?

Alle polls

Martien Meiland klaagt voortdurend over de fans die hem miljonair hebben gemaakt. Wat vindt u daarvan?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen