Olcay Gulsen krijgt boos berichtje van Peter van der Vorst

SBS-presentatrice Olcay Gulsen heeft een boos berichtje gekregen van RTL-baas Peter van der Vorst over haar uitspraken over RTL Boulevard. Hij vindt dat ze zich negatief uitlaat over de showrubriek.

Olcay Gulsen en Peter van der Vorst © William Rutten

Olcay riep vorige week dat ze blij is weg te zijn bij RTL Boulevard. “Die halleluja-stemming als Marco Borsato weer eens was vreemdgegaan of iemand anders kapotging… Are you fucking kidding me? Ik trok dat echt niet meer”, sneerde ze keihard in een interview met Veronica Magazine.

Peter appt Olcay

Daar was Peter niet zo blij mee, onthult Olcay nu in De Perstribune (MAX) op NPO Radio 1. “Ik moet zeggen dat ik het gek vind dat… Peter van der Vorst heeft mij persoonlijk een bericht over mijn interview met Veronica gestuurd. Hij zei dat ik me negatief had uitgelaten over Boulevard, maar dat is absoluut niet mijn bedoeling.”

Waarom zei ze het dan? “De context was dat de journalist aan mij vroeg waarom ik minder in de media te zien was. Toen zei ik: ja, als je geen live-televisie maakt en Boulevard is typisch zo’n programma waarin je elke dag je mening over iets geeft en daardoor beland je vaak in de headlines.”

Roddel en achterklap

Olcay voelde zich in haar Boulevard-tijd vaak het lokaal van online media. “Ik denk dat ik best wel een clickbait ben geweest voor Telegraaf en AD enzo. Dat is de reden. Ik kijk daar niet op terug als iets waar ik spijt van heb. Helemaal niet, ik heb heel veel geleerd bij Boulevard. Het is een heel professionele omgeving, maar ik was wel klaar na vijf jaar.”

Ze houdt niet van Boulevard-achtige televisie. “Ik had niet per se iets met roddel en achterklap. Het interesseert mij niet wie het met wie doet, weet je wel, en daar drijft zo’n programma wel op. Dat is nou eenmaal zo.”

Fragment

De uitspraken van Olcay op NPO Radio 1:

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen