Olcay Gulsen walgde van ‘halleluja-stemming’ bij RTL Boulevard

Olcay Gulsen is ongelooflijk blij dat ze weg is bij RTL Boulevard. Ze ergerde zich heel erg aan de neppe meningen en de vreemde sfeer achter de schermen. Dat zegt ze in Veronica Magazine.

Olcay Gulsen © RTL Boulevard

Jarenlang was Olcay een van de vaste gezichten van RTL Boulevard, maar dat is nu verleden tijd. Ze was er echt he-le-maal klaar mee. “Ik kijk erop terug als iets wat ik destijds grappig en leuk vond en wat mijn tv-carrière misschien vooruit heeft geholpen, maar ik ben inderdaad blij dat ik niet meer elke dag een showtje hoef op te voeren.”

Halleluja-stemming

De sfeer achter de schermen was niet te harden, vindt Olcay. “Die halleluja-stemming als Marco Borsato weer eens was vreemdgegaan of iemand anders kapotging… Are you fucking kidding me? Ik trok dat echt niet meer. Vond jij mij eigenlijk irritant in dat programma?”

‘Superirritant’, zegt de verslaggever van Veronica Magazine vervolgens. “Haha, zie je wel. Ik snap dat, want ik zou mezelf ook irritant vinden in Boulevard: daar heb je Olcay weer, die een of ander onderwerp staat te bekritiseren. Ik vind niet dat je daar per se heel likeable van wordt.”

Geforceerde mening

Je wordt ook minder likeable, omdat je als RTL Boulevard-deskundige vaak zélf nieuws wordt, zegt Olcay. “Ook omdat je er vaak niet een échte mening over hebt, maar meer een soort geforceerde mening. Waardoor je soms bedoeld of onbedoeld zélf onderwerp van gesprek wordt in de media.”

“Wat ik begrijp, want als ik zeg dat ik jou een l*l vind, is het niet zo gek als jij vervolgens ook iets van mij vindt. Nee, ik mis dat absoluut niet en ik zou zo’n programma ook niet snel meer doen.”

Wat vindt u?

Alle polls

Ali B is terug in het land: moeten de paparazzi op hem jagen of hem met rust laten?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen