Nikkie Plessen over vaccinfashion: ‘Blote prikarmpjes zijn in’

RTL Boulevard lijkt soms echt geen idéé meer te hebben hoe ze Nikkie Plessen in vredesnaam de uitzending in moeten fietsen. Gisteren ging het in de showrubriek over vaccinatiefashion.

Nikkie Plessen © RTL Boulevard

Er worden over de hele wereld miljoenen mensen per week ingeënt tegen het coronavirus en dat moet allemaal wel een beetje rap gebeuren. Het helpt niet als mensen aankomen terwijl ze in een hoodie, twee t-shirts en een jas gewikkeld zijn. Blote armpjes zijn daarom helemaal in de mode, kwebbelde Nikkie gisteren in de showrubriek.

Vaccinatie-outfits

Nikkie ziet de eerste vaccinatiemode al voorbijkomen in de Verenigde Staten. “Iedereen maakt van dat moment toch een dingetje, dus wat je eigenlijk ook in het buitenland voorbij ziet komen, is dat mensen zich toch gaan kleden voor het moment. Van: laat ik dit vieren door een soort uitgaansoutfit aan te trekken.”

Hoe ziet de vaccinatiemode eruit? “Ik denk dat de dames vooral bezig zijn met een beetje feestelijk en een beetje opgedoft, maar ook wel functioneel, dus dat die prik er wel gewoon meteen in kan, in dat armpje. Dus dat je gaat voor off shoulder of voor een gat bij de armen in een kledingstuk.”

Blote armpjes

Er is wel een verschil tussen de mannelijke en vrouwelijke vaccinatiefashion. “Ik denk dat vooral bij de vrouwen de fun een beetje gecreëerd wordt. Bij de mannen – hoe l*llig ook, het is toch wat saaier – is het vaak een t-shirtje met een jasje eroverheen. Dat armpje moet snel bloot, dus jasje uit en shirtje omhoog.”

Ook vaccinatieselfie’s worden deze lente en zomer nog veel meer een ding, voorspelt Nikkie. “Dat gaat ook gewoon hier gebeuren, vooral bij de bloggers en vloggers. Ik denk dat we wel wat grappige foto’s voorbij gaan zien komen.”

Misschien kan Edwin Smulders ook eens door Zuid rijden als Nikkie weer eens ruzie heeft met haar buren. Levert ook grappige foto’s op.

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat Rob Kemps narcistisch is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen