Andy van der Meijde: ‘Er werd veel gesnoven op huwelijk Patty Brard’

Andy van der Meijde heeft de bruiloft van Patty Brard op Ibiza van héél dichtbij meegemaakt. Er werd volgens hem flink wat gesnoven. Dat vertelt hij in de nieuwste aflevering van RoddelPraat.

Jan Roos, Andy van der Meijde en Dennis Schouten © RoddelPraat

Het gaat deze week in de showrubriek onder meer over Bridget Maasland. Vroeger was zij Patty’s bestie, maar nu staan de dames elkaar naar het leven. “Ik vind Bridget wel een mooie vrouw, ja”, zegt Andy tot verbijstering van presentatoren Jan Roos en Dennis Schouten.

IJsklont Bridget

Jan vindt het smakeloos dat Andy Bridget knap vindt. “Volgens mij kun je hem beter in een ingevroren pinguïn douwen. Ik denk dat het daar een stuk warmer is dan Bridget. Het is toch een ijsklont die vrouw? Dat zie je toch zelf ook wel?”

Andy: “Ik heb haar wel eens meegemaakt op Ibiza en ik vond het wel een mooie vrouw.” Jan: “Heb jij daar wel eens aangezeten?” Andy: “Nee, nee, dat niet, maar toen Patty ging trouwen waren hen er ook allemaal.”

Snuifbruiloft?

En zo kwam het gesprek op de bruiloft van Patty in 2014. “Werd er op zo’n bruiloft van Patty ook veel gesnoven?”, vraagt Dennis. Dat beaamt Andy: “Volgens mij wel ja.”

Jan cynisch: “Maar Patty zelf doet het al heel lang niet meer!” Dan: “Op dat huwelijk werd er natuurlijk gezopen, want zuipen kan dat oude kreng. Dat veenlijk jakkert er ook Colombiaans marcheerpoeder doorheen alsof het niets is en jij hebt het allemaal kunnen aanschouwen?”

Andy: “Ja.”

Uit de hand gelopen

Jan: “Hoe uit de hand is dat feestje gelopen?”

Behoorlijk uit de hand, aldus Andy. “Ja, de volgende dag kwamen mensen terug enzo pas. De hele nacht doorgegaan. Ja, ik niet, maar sommige mensen gingen gelijk door naar het vliegtuig zeg maar.”

Jan: “Ja, en dat deden ze niet op wilskracht zeg maar?”

Andy: “Ha ha, dat weet ik niet. Dat moet jij zeggen…”

Patty’s lijntje

Jan: “Heb jij Patty Brard boven het bekende lijntje zien hangen?”

Andy: “Nee, ik ga niet dingen zeggen die niet waar zijn. Dat heb ik niet gezien.”

Op de vraag of Andy Patty knap vindt, zegt hij: “Gewoon normaal.”

BN’ers die aanwezig waren bij de bruiloft van Patty, waren onder meer Beau van Erven Dorens, Bridget Maasland, Jochem van Gelder, Viktor Brand, Koos van Plateringen, Mary Borsato, Patricia Paay en Renate Gerschtanowitz.

RoddelPraat

De nieuwste aflevering van RoddelPraat met daarin de passage over Patty Brard vanaf 22:30:

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat de carrière van Thijs Römer voorbij is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen