Nico Dijkshoorn deelt sneer uit aan klagende Gordon

Nico Dijkshoorn deelt in zijn Parool-column een vrolijke sneer uit aan SBS 6-ster Gordon, die afgelopen weekend liep te klagen dat hij nog nooit een Edison-award heeft gewonnen.

Nico Dijkshoorn © BNNVARA

Gordon zag op televisie hoe muzikale collega’s allemaal Edison-prijzen in ontvangst namen en op een gegeven moment kon hij zich niet meer inhouden. De presentator voelt zich miskend en instagramde boos: “Wederom wil ik de de Edison commissie bedanken! Want 30 jaar iemand negeren is ook een Edison waard!!!”

Verrot schelden

Nico adviseert Gordon in zijn Parool-column om het van de vrolijke kant te zien. “Gordon, die ook zanger blijkt te zijn, die kan dan wel heel boos zijn dat hij weer geen Edison heeft ontvangen en die kan dan wel iedereen helemaal verrot schelden op zijn vaste internetplekje, maar hij had het ook om kunnen keren.”

Omdenken kan de SBS-ster nog wel eens flink helpen, verwacht Nico. “Ja, goed, natuurlijk is dat jammer dat ze je in Nederland zien als iemand die het zingen er een beetje naast doet en natuurlijk is het vervelend dat ze je vooral herkennen aan je piepende banden lach, maar je kunt daar toch ook energie uit halen!”

Pak vol spiegeltjes

Hoe kan Gordon er dan energie uit halen? “Je kunt ook denken: Nederland is nog niet toe aan iemand die iedere week van genre verandert en optreedt in een pak vol spiegeltjes.”

Al met al dus een regelrechte sneer aan het adres van Gordon. En dat is niet de eerste keer. Nico neemt hem wel vaker op de hak in zijn columns. Hij omschreef hem een paar maanden geleden nog als ‘iemand die twaalf keer per maand vanuit Zuid-Afrika meldt dat hij zo ongelukkig is’.

Wat vindt u?

Alle polls

Groeit Jan Versteegh ooit uit tot een A-ster?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen