Natacha Harlequin moest ‘jánken’ om enorme flop op SBS 6

Natacha Harlequin heeft enorm moeten huilen toen haar programma Dit Vindt Nederland vorig jaar zo gruwelijk mislukte. De dagelijkse vooravondshow werd in no time van de buis gehaald door SBS 6.

Natacha Harlequin Foto: Talpa

Na zes weken nam Natacha ongelooflijk theatraal afscheid van haar tv-kindje Dit Vindt Nederland en nu wordt duidelijk waarom: het heeft haar als persoon écht heel erg aangegrepen. Kennelijk had ze geen idee dat de vroege vooravond van SBS 6 een dodelijk kijkcijfermoeras is.

Jánken

Het kwam heel erg bij haar binnen, zegt ze in het AD. “Ik incasseer dat, want als jij iets presenteert ben je het gezicht van het format. Alles is voor Bassie. Het hielp niet dat het op een gegeven moment veel over corona ging, daar konden we niet omheen. Soms ging het best leuk, maar ja, dan keek niemand.”

Natacha heeft het hele Media Park onder gehuild. “Ontzettend balen. Jánken. Het was inderdaad de eerste keer dat ik een beslissing nam die niet goed uitpakte. Maar ik zie het niet als een misser. Ik heb geen loopbaan op tv, ik heb een carrière als strafpleiter.”

Sven Kockelmann

Ze neemt het allemaal mee in haar rugzakje. “Ik heb er ontzettend veel van geleerd. Dat ik achter de schermen meer in zou willen brengen, dat ik meer de diepte in wil.”

Een beetje zoals Sven Kockelmann? “Nee, ik wil mezelf op geen enkele manier vergelijken met Sven Kockelmann, maar zoals hij interviewt…”

Wat vindt u?

Alle polls

Waar denkt u dat Rachel Hazes meer van houdt?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen