Mattie Valk gepikeerd over Boulevard-comeback Frank Dane?

Qmusic-ster Mattie Valk was in het verleden regelmatig te zien aan de desk van RTL Boulevard. Is hij er jaloers op dat concurrent Frank Dane van Radio 538 nu weer achter de televisiedesk staat?

Mattie Valk en Marieke Elsinga © Qmusic

Frank Dane stopte een paar jaar geleden met zijn baantje bij RTL Boulevard om zich volledig te richten op het opvolgen van Edwin Evers op Radio 538. Nu zijn luistercijfers daar niet zo denderend zijn, wordt RTL Boulevard gebruikt als een noodgreep om zijn zichtbaarheid weer wat te vergroten. Dat is slecht nieuws voor zijn directe concurrent Mattie Valk.

Jaloers?

Voelt Mattie, die op de radio een duo vormt met Boulevard-ster Marieke Elsinga, zich gepasseerd door de showrubriek van RTL 4? Dat zou best kunnen, denkt tv-kenner Ron Vergouwen van NPO Radio 1. Hij legde het aan de radiomaker voor in het programma De Perstribune.

Ron: “Frank Dane is teruggekeerd bij RTL Boulevard, maar hij is natuurlijk van Talpa Radio, dus het is eigenlijk heel raar dat hij nu bij RTL Boulevard zit. Denkt Mattie Valk dan niet: nou, misschien hadden ze mij moeten bellen in plaats van Frank Dane?”

Mattie reageert

Mattie ontkent jaloers te zijn. “Oh nee hoor, Frank doet dat hartstikke goed. Ik heb dat gevoel helemaal niet. Bovendien: Marieke staat er nu ook, dus dan hoor je ’s ochtends dat duo op de radio en dan krijg je dat ’s avonds eventueel nog een keer op televisie ook.”

NPO Radio 1-presentatrice Margreet Reijntjes: “Dat is alleen maar goed voor jullie programma.”

Mattie: “Nou, dat weet ik niet. Het kan ook zorgen voor een soort overkill.”

Balende Mattie

Ja, maar jij zou hier ook niet zeggen: ‘Daar baal ik enorm van’. Of wel?

Mattie: “Dat ik ervan zou balen dat ze mij niet hebben gebeld? O, jawel hoor. Maar ik heb dat gevoel echt oprecht niet. Frank doet het hartstikke goed en bovendien vind ik het heerlijk bij de radio. Ik vond het hartstikke leuk om Boulevard te doen, maar ik heb niet zoiets van: shit, had mij maar gebeld?”

Ron: “Mag Shownieuws wel bellen?”

Mattie: “Ja, dat doe ik vanaf maandag. Hahaha.”

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat de carrière van Thijs Römer voorbij is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen