Ali B’s talent ICE haalt uit naar 12-jarig slachtoffer van Bilal Wahib

Rapper ICE, die in de artiestenstal zit van Ali B, haalt uit naar het 12-jarige slachtoffer van zijn Mocro Maffia-collega Bilal Wahib. Als je je geslachtsdeel laat zien, ben je volgens hem ‘een h*er’.

ICE en Bilal Wahib © Twitter, NPO

Bilal Wahib ligt enorm onder vuur omdat hij een 12-jarige fan pushte om zijn geslachtsdeel te laten zien. Hij beloofde hem 17.000 euro, maar nadat de jongen zijn geslachtsdeel toonde, bleek dat een grapje te zijn. De Mocro Maffia-acteur werd gisteren opgepakt door de politie en vanavond zit hij bij Beau om zijn carrière te redden.

‘Jongetje is een h*er!’

Rapper ICE vindt in dit verhaal eigenlijk vooral het jongetje heel erg fout, laat hij weten op Instagram (zie onderstaand filmpje). “Jullie kinderen, ik zeg ook tegen jullie: als iemand jou doekoe geeft om iets te laten zien, je bent een h*er! Willen jullie een h*er zijn? Willen jullie een h*er zijn?”

Het is bizar dat het jongetje hier überhaupt op inging, vindt ICE. “Zulke dingen, broer, weg! Verrrr! Wat heeft je p*emel te zeggen?!” Als iemand anders daarop zegt: “Ja, maar broer, het is een kleine jongen, het is zielig man, jongen”, schudt ICE afkeurend zijn hoofd.

Boze reacties

De uitspraken van ICE leiden op social media tot ongeloof. Het filmpje is onder meer geretweet door Talitha Muusse, en Özcan Akyol schrijft: “Die gast is licht verstandelijk beperkt, die zo aan het schreeuwen is. I know for sure.”

Topjournaliste Antoinnette Scheulderman: “Ik ben bang van niet. Al m’n Mocro Maffia-helden, ineens tuimelen ze stuk voor stuk van hun voetstuk.”

Telegraaf-columniste Yesim Candan: “Dus de 12-jarige jongen is een h*er? Wauw. Het wordt steeds erger met de Mocro Maffia-acteurs. Kan de producer van Mocro Maffia hen tot de orde roepen?”

Ali B

Rapper ICE zit in de artiestenstal van Ali B, die een managementbureau heeft. Ali heeft het gedrag van Bilal wél afgekeurd. “Als vader van een zoon 12 weet ik eerlijk gezegd niet of ik slim had gehandeld als mijn kind zoiets zou overkomen, daarom hou ik het ff hierbij voordat ik iets ga zeggen waar ik later spijt van krijg”, meldde hij op Instagram.

En ook: “Toch wil ik nog 1 ding eraan toevoegen, voor alle jonge kids die mij volgen, laat nooit iemand je aanzetten tot je geslachtsdelen laten zien of iets dergelijks!! Nooit!! Als iemand dit aan je vraagt, al zou het voor de grap zijn, meld het gelijk bij je ouders!! Deel deze boodschap met jullie vriendjes en vriendinnen.”

SPEC

Ali’s artiestenbureau SPEC grapte gisteren nog in De Telegraaf altijd veel gedoe te hebben met hun artiestenstal. “Je kunt bijna vragen met welke van onze artiesten we géén gedoe hebben gehad”, lachte Ali’s vrouw Breghje Kommers in de krant. “Inmiddels hebben we daar dan ook de nodige expertise in opgebouwd.”

De artiesten van Ali weten vaak ook gewoon niet wat ze doen, meent Breghje. “We werken inderdaad vaak met jonge mensen. Die doen soms heel impulsieve dingen waarvan ze de gevolgen niet meteen beseffen.”

Een saillant detail is dat SPEC partner is van de organisatie Free A Girl, die zich gisteren fel heeft uitgesproken over de onzedelijke wandaad van Bilal.

Filmpje

Het bewuste filmpje van rapper ICE:

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen