Jeroen van der Boom reageert op kritiek van VI: ‘Ik sta voor aap’

Jeroen van der Boom wordt vanwege de malle liedjes die hij zingt in zijn talkshow Hoge Bomen al tijden geplaagd door de mannen van Veronica Inside. De zanger reageert nu op een ludieke manier.

Jeroen van der Boom © SBS

De SBS 6-ster heeft nu ook zo’n mal liedje opgenomen voor de sterren van VI. “Als trouwe kijker van VI zing ik dit lied voor jullie drie, want Johan, Wilfred en René: ik geef mijn gasten steeds een lied en dat waarderen jullie niet, daar zit ik echt ontzettend mee”, zingt hij daarin op de melodie van Wim Sonnevelds Het Dorp.

‘Ik sta voor aap’

Het is Jeroen niet ontgaan dat hij vrijwel elke week op de korrel wordt genomen in Veronica Inside en daar verwijst hij in zijn liedje dan ook naar. “Ik huil mezelf zowat in slaap want jullie zetten mij voor aap. Ik hunker juist zo naar waardering, van hen die ik haast adoreer, waar ik ontzettend veel van leer, ik kijk echt elke aflevering.”

En zo gaat het nog wel even door. “Ohh VI, toon alsjeblieft genade. Waardeer nou toch mijn poëzie. Ik kan de pijn niet meer verdragen van het voor schut staan in VI.”

Hoge Bomen

De mannen van VI vinden het altijd een beetje gênant hoe Jeroen zijn gasten toezingt in Hoge Bomen. Het nieuwe seizoen begon vorige week en daarin werd Fred van Leer toegezongen.

Gijp gierde: “Hij vond het een fantastisch nummer, hij zong het ook mee. Hahaha, wat is dit goed toch of niet? Hahaha. Ik vind dit zo goed! Zal ik eens een nummertje over jou maken, Wimpie? Zou je het warm krijgen dan? Hahaha.”

Fragment

De zingende Jeroen van der Boom:

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen