Rapper ICE neemt uitspraken terug, mogelijk na ingrijpen Ali B

Rapper ICE neemt zijn bizarre uitspraken over het 12-jarige slachtoffer van Mocro Maffia-collega Bilal Wahib terug. “Ik heb misschien een verkeerd woordje gebruikt dan”, laat hij weten op Instagram.

Rapper Ice en Ali B © Instagram

Bilal Wahib verleidde de jonge jongen om zijn geslachtsdeel te laten zien in ruil voor 17.000 euro. Dat deed de jongen, maar die beloning bleek een grapje. Rapper ICE, een artiest uit de stal van Ali B, noemde de twaalfjarige vervolgens een ‘h*er’ omdat hij zijn geslachtsdeel heeft laten zien. “Hij is niet goed bij zijn hoofd“, reageerde Beau van Erven Dorens.

Verkeerd woordje

Het lijkt erop dat Ali B aan de bel heeft getrokken bij rapper ICE, want hij komt nu met een excuusvideo op Instagram. “Gister heb ik al mijn volgers proberen te waarschuwen voor dat je niet je geslachtsdelen moet laten zien. Dat je je broek niet omlaag moet doen. Niet doen onder geen enkel beding. Ik heb misschien een verkeerd woordje gebruikt dan.”

Hij slikt zijn gebruik van het woord ‘h*er’ in. “Het is pedagogisch zwaar onverantwoord. Wij weten dat, ik weet dat. Maar alsjeblieft, ja, leg je nadruk op de f*cking boodschap. Leg de koalo nadruk op de boodschap. Alsjeblieft. Ja. Doe je broek niet uit! Onder geen enkel beding!”

‘Niet mijn intentie’

Zelf heeft rapper ICE geen kinderen. “Ik heb geen kinderen, maar als dit met mijn broertje zou gebeuren, weet ik niet wat ik zou hebben gedaan. Waarschijnlijk hadden jullie mij dan niet meer gekend nu. Dus voor iedereen die deze fratsen aan kinderen vraagt…”

Tot slot: “Voor de rest wil ik aan het slachtoffer en zijn familie zeggen dat als mijn verkeerde woorden hun gisteren hebben gekwetst dat dit niet mijn intentie was.”

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen