Jan Joost van Gangelen denkt niet dat Op1 hem gaat vragen

Jan Joost van Gangelen heeft ooit eens geroepen dat hij graag Op1 zou presenteren, maar de presentator denkt niet dat hij daarvoor gevraagd wordt. “Het speelt helemaal niet”, zegt hij in het AD.

Jan Joost van Gangelen © Op1

Stiekem denkt Jan Joost dat hij van enorme toegevoegde waarde zou zijn bij Op1. Zelf is hij als presentator namelijk heel erg energiek en juist dat is wat hij mist op de late avond van NPO 1. “Ik vind dat er in dat soort programma’s best wat meer energie mag, wat meer vermaak ook”, legt hij uit in de krant.

Jan Joost niet gevraagd

Is hij al gevraagd? Nee, zegt Jan Joost. En hij lijkt er ook niet op te rekenen. “Het speelt helemaal niet, het is een programma van de publieke omroep nota bene, maar dat soort nieuwe uitdagingen zou ik – één dag in de week – wel aandurven.”

Hij is wel van de nieuwe uitdagingen. “Ik ben sinds twee jaar ook radio gaan maken bij Veronica Inside, inmiddels in de ochtend. Had ik nog nooit eerder gedaan, maar van dat soort zijpaden word ik wel heel blij.”

Ambities

De ambities van Jan Joost liggen niet alleen in de mediawereld. “Ik zit met mijn broer ook al een tijdje te fantaseren over een nieuw eetcafé in Hilversum.”

“Gisteren was ik nog bij mijn autodealer in Limburg, en dan denk ik: hmm, misschien moeten mijn broer en ik ook eens auto’s gaan importeren. Soms heb ik veel te veel ideeën. Maar tegelijk tempert dat de onrust in mij een beetje.”

Wat vindt u?

Alle polls

Vindt u ook dat Giel Beelen over het hoogtepunt van zijn roem heen is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen