Maxime Meilands vriend Leroy gaat alsnog voor het BN’er-schap

Leroy Molkenboer, de vriend van Maxime Meiland, gaat definitief voor het BN’er-schap nu ze samen een kindje verwachten. Hij gaf vanochtend in de ochtendshow van Radio 538 zijn eerste grote interview.

Maxime Meiland en Leroy Molkenboer © Instagram

Lange tijd wilde Leroy vooral op de achtergrond blijven en geen onderdeel worden van de razend populaire televisiehit Chateau Meiland, maar daar gaat verandering in komen. Leroy heeft geroken aan het BN’er-schap en dat bevalt hem erg goed. Vanochtend trad hij voor het eerst volop in de schijnwerpers en wel bij Radio 538.

Allereerste interview

Radio-dj Frank Dane vond het ongelooflijk leuk om Leroy te spreken. Hij heeft namelijk heel erg lang bij Radio 538 gewerkt. “Het is volgens mij zijn állereerste interview wat hij gaat geven”, merkte hij op.

Sidekick Jelte van der Goot: “Dat denk ik wel, terwijl iedereen hem kent inmiddels.”

Frank: “We hebben wel flink op hem zitten jagen, maar dat is ook een beetje omdat het gewoon een vriend van ons is.”

Jelte: “Ja, het is een gek gevoel. Ik weet nu eindelijk hoe het is – dat hebben veel vrouwelijke collega’s hier gedaan en ook wel mannen trouwens – om te jagen op Leroy.”

Bijzonder

De aanleiding voor het gesprek was dat Maxime voor de tweede keer zwanger is en voor het eerst van Leroy. “Jeetje man, wat lang geleden dit. Je bent in één keer een ster geworden”, merkte Frank op.

Leroy: “Ja, ja, zo voelt het niet, maar het is wel bijzonder.”

Wat vindt hij ervan vader te worden? “Het voelt geweldig. We weten het natuurlijk al een aantal weken, maar gisteren kwam het hoge woord eruit. Ja, het was zeker gepland. Ik heb haar een jaar geleden leren kennen toen ik in het chateau was. We hebben toen contact gehouden en in augustus kregen we een relatie.”

Lieve meid

Leroy is gek op Maxime. “Zij is voor mij alles. Jullie kennen mij. Ik was altijd vrijgezel, genoot altijd van het leven en ging altijd naar feestjes, totdat je de ware tegenkomt. Zo voelt zij voor mij. Het is een onwijs leuke en lieve meid en je kan er heel erg mee lachen.”

Hij denkt voor altijd samen te blijven met Maxime. “Ik ben nooit verliefd geweest en ik ben niet van plan om bij haar weg te gaan en zij hopelijk ook niet bij mij. We zien elkaar best wel veel, ook al woont zij nog in Hengelo en ik in Hoofddorp. Daar komt snel verandering in.”

Leroy als BN’er

Leroy gaat meer in de schijnwerpers treden, te beginnen dus bij Radio 538. “Ik reageer niet vaak en je zal mij niet heel snel zien. Toen jullie mij vroegen van: ‘Kunnen jullie even bellen?’, toen dacht ik: ja, ik heb acht jaar met jullie gewerkt en jullie zijn een soort vrienden van mij. Ik vind dit spannend, maar als ik de mensen ken, vind ik het niet erg.”

Binnenkort zal hij ook vaker te zien zijn op SBS 6. “Ik ben zelf cameraman dus ik ben gewend achter de schermen, maar ik kan alvast een ding verklappen: jullie gaan me wel iets vaker zien in de serie. Leuk hè?”

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat de carrière van Thijs Römer voorbij is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen