Hans Klok slaat handen ineen met makers van Chateau Meiland

Hans Klok werkt voor zijn nieuwe tv-idee samen met Vincent TV Producties, het televisiebedrijf achter de SBS 6-monsterhit Chateau Meiland. Is er een nieuwe kijkcijferhit in de maak?

Hans Klok © Instagram

Door de coronapandemie is het werk van Hans Klok volledig stil komen te liggen en daarom mikt hij nu op een carrière bij de televisie. Hij vertelde vorige maand dat hij werkt aan een show waarin hij jong talent een goochelpodium geeft. Welke zender hij voor ogen heeft is niet duidelijk, maar wel is nu de producent bekend: Vincent TV.

Goocheltalent

Hans vertelt aan het AD dat hij erg veel vertrouwen heeft in zijn tv-format. De bedoeling is om jong goocheltalent te begeleiden. “Ik heb als klein jochie altijd geprobeerd allerlei trucs onder te knie krijgen, maar veel voorbeelden had ik natuurlijk niet.”

Internet bestond nog niet, vertelt Hans. “En ik moest het doen met af en toe een televisieshow of boeken. Het ontbrak aan expertise en zonder mezelf op de borst te slaan: die heb ik natuurlijk wel voor een nieuwe generatie. Die zou ik graag begeleiden.”

Het hele pakket

De televisiekijker ziet straks dus in het nieuwe programma hoe Hans probeert om nieuw goocheltalent een duwtje in de rug te geven. “En dan niet alleen shows, maar ook presentatie, choreografie, interviewtechnieken, het hele pakket.”

Andere programma’s van Vincent TV Producties zijn Dragons’ Den, Mr. Frank Visser: Wordt U Al Geholpen, BankGiro Miljonairs, Five Days Inside en Steenrijk Straatarm.

Wat vindt u?

Alle polls

Alleen Gerard Joling kan Gordon nog redden. Of toch niet? Heeft u nog zin in Geer & Goor?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen