Gerard Joling kotst op India: ‘Al diarree als je eroverheen vliegt’

Gerard Joling kan niet wachten tot alle reisverboden weer worden opgeheven: de RTL 4-ster is een graag geziene gast op vakantievluchten. Toch is er één land waar hij absoluut niet naartoe wil: India.

Gerard Joling © YouTube

Op de vraag naar welk land hij nóóit op vakantie wil, antwoordt Gerard in Veronica Magazine: “India. Als ik zie wat daar in die steden gebeurt, hoef ik daar nooit van mijn leven heen. Het is te dichtbevolkt, te warm en erg smoezelig. Als je eroverheen vliegt krijg je al diarree.”

Horrorvakantie

Klinkt eigenlijk wel als een leuk format: Gerard Joling in India. Gerard die door de bevuilde straten van New Delhi loopt, Gerard die de sloppenwijken van Mumbai bezoekt, Gerard die lijkverbrandingen bekijkt aan de Ganges. Al zal Peter van der Vorst daar ongetwijfeld de beloningspassage in zijn contract voor moeten openbreken.

Heeft Gerard eigenlijk wel eens een regelrechte horrorvakantie gehad? “Niet zozeer een rampvakantie, maar wel een accommodatie die ik rampzalig vond. Een paar jaar geleden had ik een optreden in Oostenrijk. Ze hadden er een rustige kamer voor me geregeld. Op een berg in de middle of nowhere. Het was lief bedoeld, maar ik hou meer van de drukte in zo’n dorp.”

Kater

Dat is natuurlijk niets in vergelijking met een vakantie in India. Gerard zou zichzelf er ongetwijfeld lam zuipen om het allemaal draaglijk te houden. Hoe gaat hij eigenlijk een kater te lijf? “Katers heb ik bijna nooit. Maar ben ik niet helemaal fris, dan maak ik een eiwitshake met rood fruit. Vervolgens slik ik mijn vitaminepillen en ga ik rustig een krantje lezen.”

Tot slot: wat wil Gerard aan zichzelf laten verbouwen? “Ik zou graag een kleinere neus willen hebben. Ik vind dat ik best een grote neus heb. Ik heb er weleens aan gedacht om een neuscorrectie te laten doen, maar weet je wat het is: het blijft een gok!”

Wat vindt u?

Alle polls

Groeit Jan Versteegh ooit uit tot een A-ster?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen