Frank Dane teleurgesteld in Marco Borsato: ‘Ik vind het flauw’

Radio 538-ster Frank Dane is teleurgesteld in de schuinsmarcherende zanger Marco Borsato. Hij vindt het flauw dat Marco gisteren geen interview wilde geven in zijn populaire ochtendshow.

Frank Dane © RTL Boulevard

Na ruim een jaar mediastilte is Marco Borsato weer terug in de schijnwerpers. Hij bracht gisteren een liedje uit met Rolf Sanchez. Het is met 4,5 minuut een tergend lang nummer, dus niet enorm geschikt voor de radio. Als je het gedraaid wil hebben, mag je minstens wel even acte de présence geven, vindt Frank Dane.

Frank baalt van Marco

Frank deed gisteren zijn beklag in RTL Boulevard. “Wat ik dan flauw vind is dat hij nog nergens een interview heeft gegeven vandaag”, merkte hij op.

Luuk Ikink: “Ja, alleen bij Linda, he, binnenkort?”

Frank: “Ja, zaterdag gaat hij dat doen. We konden hem ’s ochtends op de radio niet bellen. Dan denk ik: dan komt je plaat uit en zorg dan ook dat je er bent. We mochten Rolf ook niet bellen. Dat vond ik een beetje jammer.”

Evenement

Wat vindt Frank van het liedje? “Het is wel heel lang, maar het is een evenement zoals we dat kennen van Marco Borsato. Ik denk dat de fans het wel zullen accepteren.”

Het liedje is behoorlijk melodramatisch en gaat over Marco’s breuk van Leontine. “Hij had ook gewoon een heel vrolijk zomers liedje met Rolf Sanchez kunnen doen, maar hij benoemt ook gewoon de liefde en benoemt ook dat het mis is gegaan. Ik denk dat dat wel handig van hem is.”

Plaspauze

RTL Boulevard-host Marieke Elsinga vindt het een behoorlijk zeiknummer. Als zij het in haar ochtendshow op Qmusic draait gaat ze plassen. “Het is 4,5 minuut. Dat is altijd een perfect moment om ondertussen even te plassen als radio-dj. Dat moet toch tijdens de muziek.”

Het liedje:

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen