Frank Dane begrijpt kritiek op De TV Kantine: ‘Doet beetje pijn’

Frank Dane begrijpt best dat niet elke bekende Nederlander erop zit te wachten om gepersifleerd te worden in De TV Kantine van Carlo Boszhard. “Hij pakt je op je zwakke punt”, zegt de 538-ster.

Frank Dane en Carlo Boszhard © RTL

Carlo Boszhard uitte vorige week in de Televizier zijn ongenoegen dat zelfs zijn TV Kantine nu te maken krijgt met het overgevoeligheidsvirus dat heerst in Nederland. Een bekende Nederlander heeft zijn gal over Carlo gespuwd bij zijn broer Ron Boszhard. Hoewel Carlo de naam van deze ster geheimhoudt, deelde hij wél zijn ergernis erover.

Gebrek aan zelfspot

De RTL 4-ster, die een grote tv-ster werd in een tijd waarin alles nog mocht en kon in de media, ergert zich aan de steeds langere tenen in ons land. “Mijn broer werd door een bekende presentator aangesproken met grote wanhoop: ‘Waarom heeft Carlo toch zo’n grote hekel aan mij?’ Een beetje zelfspot en zelfreflectie kan volgens mij geen kwaad”, zei hij.

De grote vraag is: om welke BN’er gaat het die heeft geklaagd bij de broer van Carlo? Er is over gespeculeerd in De 538 Ochtendshow van Frank Dane. “Ja, ik zit ook even te denken. Hij doet er zó veel”, aldus de broer van Robert Jensen.

Frank begrijpt kritiek

Frank zou er zelf geen moeite mee hebben om gepersifleerd te worden, maar hij begrijpt het ook als BN’ers daar minder happig op zijn. “Het doet natuurlijk ook wel een beetje pijn, want hij pakt je op je zwakke punt.”

Sidekick Jelte van der Goot: “Ja en als je onzeker bent en je bent niet blij… Er zijn een hoop mensen in Hilversum die niet zo zeker zijn. Die doen heel stoer voor de camera, maar die komen thuis en vragen dan toch: ‘Schat, hoe vond je het gaan?’ Ik kan me dan best voorstellen als al jouw stomme puntjes… We roepen dan allemaal: ‘Je bent op tv, dat moet je kunnen hebben’, maar ik denk dat mensen daar best onzeker van kunnen worden.”

Schreeuwende jock

Frank zou dus géén moeite hebben met een persiflage. “Ja, maar waar zou hij mij op pakken denk je?”

Jelte: “Ik denk het schreeuwen als diskjockey ’s avonds. Dat is hard en lang. En een knoopje te ver open misschien. Ik weet wel wat dingen.”

Het lijkt erop dat Frank een persiflage wel op zijn buik kan schrijven. Een aardige vent, maar ook vreselijk zoutloos.

Fragment

De TV Kantine-ster Elise Schaap doet persiflages op Radio 538:

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen