Famke Louise heeft geen spijt van aanval op Dennis Schouten

Famke Louise heeft er geen spijt van dat ze in september een microfoon uit de handen van Dennis Schouten sloeg. Ze zou het zo weer doen. Dat zei ze maandagavond in De Kalvijnshow op NPO 3.

Famke Louise © BNNVARA

Dennis confronteerde Famke op straat met haar ‘ik doe niet meer mee’-actie, waarmee ze protesteerde tegen de coronamaatregelen. De zangeres ergerde zich dermate aan de plotselinge verschijning van Dennis, dat ze zijn microfoon uit zijn handen sloeg. ’s Avonds gaf ze haar inmiddels beruchte optreden in de talkshow van Eva Jinek.

Geen spijt

Hoe kijkt Famke erop terug? Ze werd er gisteren voor het oog van 124.000 kijkers (2 procent) naar gevraagd in De Kalvijnshow. “Ik heb er geen spijt van. Als hij weer voor mijn neus zou staan, dan zou ik het nog een keer doen”, liet de zangeres weten.

Presentator Kalvijn: “Dit is een heel menselijke reactie volgens mij. Het is gewoon irritant.”

En Katja Schuurman: “Dat snap ik helemaal en ik kan me voorstellen dat je daar geïrriteerd door raakt.”

Dom platform

Kalvijn: “Dit lijkt mij echt verschrikkelijk namelijk. Ik zou hier ’s nachts echt wakker van liggen. Is dat bij jou ook zo?”

Famke: “Nee, dat niet. Ik vond het eigenlijk wel leuk om te zien. Ik vond mijn reactie ook leuk en ik vond het ook tof dat ik die microfoon wegsloeg. Ik vind het sowieso een dom platform, dus ja… Echt, ik genoot van die video. Ik heb gelachen.”

Ging ze niet een beetje ver? “Het is niet heel netjes, nee, maar de manier waarop zij zich opstellen naar bepaalde zaken… Die microfoon hoort gewoon op de grond en niet voor mijn mond, klaar.”

Fragment

Een fragment uit De Kalvijnshow:

Confrontatie

De ruzie met Dennis vorig jaar:

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen