Tv-ruzie Evert Santegoeds en Sandra Schuurhof over Harry en Meghan

Evert Santegoeds en Sandra Schuurhof raakten maandagavond in Shownieuws in de clinch over het interview dat prins Harry en zijn Meghan Markle hebben gegeven aan Oprah Winfrey.

Sandra Schuurhof en Evert Santegoeds © Shownieuws

Prins Harry en Meghan hebben met hun interview heel Engeland op zijn kop gezet, met name omdat zij het koninklijk huis bij Oprah min of meer beschuldigt van racistische ideeën. Ook in Nederland wordt er veelvuldig over gekletst: de één zit in het kamp Harry en Meghan, de ander in het kamp van de Britse koninklijke familie.

‘Pertinent oneens!’

Privé-baas Evert Santegoeds riep gisteren in de showrubriek van SBS 6 dat hij vermoedt dat Meghan die aandacht ook wel lekker vindt. “Dit is een actrice die nooit gedacht heeft dat de hele wereld nog eens aan haar lippen zou hangen en dat gebeurt op dit moment wel.”

Daar sloeg royaltywatcher Sandra Schuurhof behoorlijk op aan. “Ik vind dat je daarmee echt héél voorzichtig moet zijn. Ik ben het echt pértinent met je oneens. Ja, nee, serieus. Als je dit verhaal vertelt… Je bent niet voor niets uit de koninklijke familie gestapt en niet voor niets heeft Harry haar zo gesteund. Dit is een proces geweest van jaren.”

Overdreven

Een proces van jaren? Zwaar overdreven, vindt Evert dat. “Nou, een maand of twintig. Ze is naar binnen gerend en eruit gestapt.”

Sandra: “Ze is jaren binnen de familie geweest.”

Evert: “Van wanneer tot wanneer dan?”

Sandra: “Jaren uiteindelijk!”

Evert: “28 maanden al met al.”

Zelfmoord

Sandra vindt dat we het niet moeten bagatelliseren. “Drie jaar! Ze heeft zich heel erg beroerd gevoeld. Als je zelfmoord wil plegen, dan moet je dat niet onderschatten. Wie ben jij of wie ben ik om dat te onderschatten?”

“Het is haar verhaal en ik geloof haar. Dat ze weet hoe ze het moet vertellen is een ander ding, maar ik geloof haar oprecht en ik vind het ook heel erg verdrietig dat iemand zich zó alleen kan voelen.”

Meghan op Net5

De Shownieuws-uitzending van gisteren kunt u terugzien op KIJK.nl. ‘Oprah-interview met Meghan en Harry’ is vanavond exclusief te zien op Net5, vanaf 20.30 uur.

Wat vindt u?

Alle polls

Waar denkt u dat Rachel Hazes meer van houdt?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen