Duncan Laurence weet eindelijk waarom hij in paniek raakte bij Beau

Duncan Laurence is er eindelijk achter gekomen waarom zijn tv-optreden bij Beau vorig jaar twee paniekaanvallen veroorzaakte. “Ik weet nu waar het door komt en dat is heel fijn”, aldus de zanger.

Duncan Laurence © Beau

Beau van Erven Dorens had Duncan Laurence afgelopen november ook al aan zijn talkshowtafel zitten. Eigenlijk zou de Songfestival-winnaar toen ook optreden, maar na twee paniekaanvallen besloot Duncan om het slechts bij een interview te houden. “Ik was bang dat er anders een derde aan zat te komen”, liet de zanger weten.

Slopend

Duncan zat gisteren weer bij Beau en is inmiddels een stuk meer ontspannen. “Je hebt me gezien een aantal maanden geleden. Toen was ik hier ook en toen wilde ik alles heel graag, maar het lukte gewoon niet. Ik had gewoon altijd paniekaanvallen, elke dag. Dat was zó slopend. Ik weet nu waar het door komt en dat is heel fijn.”

Waar kwam het door? “Op het moment dat je leven helemaal verandert, ga je ineens van je slaapkamer naar 200 miljoen kijkers. Dat doet gewoon heel veel met je, maar dat ging heel goed en daar kon ik heel goed op gaan. Juist toen het andere gebeurde, toen corona kwam, raakte ik in paniek.”

Angst

Was Duncan bang dat zijn carrière door corona zou eindigen? “Ja, ik was bang dat het op zou houden, ja. Ik had er zó hard voor gewerkt en ineens kon ik niets meer doen. Dan staat er één optreden in de agenda en daar hang je dan alles op aan. Dat was voor mij te veel.”

Inmiddels is Duncan er gelukkig weer helemaal bovenop. “Ik heb veel gepraat met mensen en ook professioneel, dus dat was heel fijn.”

Fragment

Duncan bij Beau:

Wat vindt u?

Alle polls

Groeit Jan Versteegh ooit uit tot een A-ster?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen