Charlotte Nijs weigert bizar verzoek Linda de Mol: ‘Serieus?!’

Hart van Nederland-ster Charlotte Nijs heeft een bizar verzoek van Linda de Mol naast zich neergelegd. De tv-koningin wilde de tv-verslaggeefster op een wel héél aparte manier fotograferen.

Charlotte Nijs © NPO

Charlotte maakt haar opwachting in de nieuwste editie van LINDA. met een groot dubbelinterview met Frank Lammers. Ze vindt het leuk dat ze een plekje heeft gekregen in het tijdschrift van Linda de Mol, maar weigerde het verzoek om op een wel héél pikante manier op de foto te gaan.

Charlotte op de wc

LINDA. heeft deze maand een bruin nummer, waarin het uitgebreid gaat over poepen. Een beetje smerig allemaal – op een gegeven moment lezen we zelfs dat Linda de Mol niet kan poepen als ze aan het werk is bij Talpa – maar Charlotte kon er prima mee leven. Totdat ze het verzoek van de fotograaf te horen kreeg.

Het Hart van Nederland-talent: “Ik had vooraf even niet meegekregen wat het thema van dit nummer was. En ineens werd me gevraagd of ik op het toilet wilde gaan zitten met m’n slipje tussen de benen en pleepapier in mijn hand. Ehm, ik ben een superpreuts meisje, dacht ik.”

Ongepast

Een beetje ongepast, vindt Charlotte het. “Bij het video-interview na afloop werd me gevraagd of ik achteromkijk als ik naar de wc ben geweest. Serieus?! Ik zie het al voor me dat ik straks tegenover de minister-president sta en hij dat filmpje heeft gezien.”

Frank vindt het goed dat Charlotte heeft geweigerd. “Goed zo, Charlotte, kom maar voor jezelf op. Kijkt de minister-president eigenlijk wel naar Wie is de Mol?.”

Shit happens

Het lijkt alsof Frank een iets vrijer type is. “Misschien wel, maar ik heb het ook niet gedaan, hoor. Shit happens – ja, dáág.”

De twee stemden uiteindelijk wel toe met een toiletfoto, maar dan wel een chique. Charlotte poseert met jurk en muiltjes op een hangtoilet. Het resultaat ziet u via Blendle of koop de nieuwste editie van LINDA. hier.

Wat vindt u?

Alle polls

Martien Meiland klaagt voortdurend over de fans die hem miljonair hebben gemaakt. Wat vindt u daarvan?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen