Goed nieuws: operatie Angela de Jong is prima verlopen

Goed nieuws uit het ziekenhuis: de galblaasoperatie van Angela de Jong is succesvol verlopen. Wel heeft ze nog enige tijd nodig om aan te sterken, dus we moeten haar columns in het AD even missen.

Angela de Jong © RTL

Angela de Jong is de meest gevreesde columniste van televisieland, omdat ze niemand een hand boven het hoofd houdt. De ene na de andere BN’er krijgt ervan langs van de AD-diva en dat maakt haar niet bepaald geliefd in Hilversum. Laatst kreeg ze nog een veeg uit de pan van Katja Schuurman.

Operatie goed verlopen

Voorlopig moeten we de columns van Angela even missen, want de columniste is aan het herstellen van haar operatie. “Angela de Jong is geopereerd aan haar galblaas, zo bevestigt ze zojuist aan ons. De operatie is prima verlopen en nu moet ze rust houden en opknappen”, meldde Luuk Ikink gisteren in RTL Boulevard.

Luuk legde zijn kijkers uit: “Vorige maand belandde ze al in het ziekenhuis met een alvleesklierontsteking, veroorzaakt door een verstopping door galstenen, en daar is deze operatie nu dus een gevolg van.”

‘Vaker ziek worden!’

Angela was door haar ziekenhuisopname wekenlang afwezig. Toen ze weer in de pen klom, bedankte ze alle mensen voor hun steunreacties. “U reageerde zo lief de afgelopen weken en zo massaal dat ik stiekem dacht: ik moet vaker ziek worden.”

Ze schreef: “Hartelijk dank voor alle berichtjes, kaartjes, steunbetuigingen, tips (‘pas op met hardgekookte eieren’) en bloemen. Ze deden me ontzettend goed.” De columniste kondigde aan ‘in afwachting van een operatie de boel in Hilversum graag weer een beetje te kietelen en plagen’.

Ergens in april keert Angela ongetwijfeld weer terug in de krant.

Wat vindt u?

Alle polls

Martien Meiland klaagt voortdurend over de fans die hem miljonair hebben gemaakt. Wat vindt u daarvan?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen