Brengt André Hazes jr. SBS 6 in penarie met stiekeme Bonaire-trip?

André Hazes jr. werd vorige week ontmaskerd als de volgende BN’er die stiekem met een pina colada op een tropisch strandbedje ligt. Brengt hij met deze geheime trip SBS 6 in de problemen?

André Hazes jr. Beeld: William Rutten

Normaal gesproken gooit André zijn hele hebben en houden op straat op Instagram, maar zijn vakantie op Bonaire hield hij afgelopen week angstvallig geheim. Het wordt tijdens de coronalockdown als ‘not done’ gezien om op reis te gaan. RTL Boulevard ontdekte het, waarna André met een origineel excuus kwam: hij zou er vrijwilligerswerk doen.

André in quarantaine?

Allemaal leuk en aardig, maar collega Gordon suggereerde maandag in zijn podcast dat André met zijn tripje hun tv-zender SBS 6 in de problemen zou brengen. “Volgende week is de finale van We Want More, maar je moet tien dagen in quarantaine, dus dat gaat niet door. Hoe gaan ze dat oplossen?”

Nou, dat probleem is al opgelost, want de opnames van de finale van We Want More waren gisteren al en André was daar gewoon bij. Privé TV vroeg een reactie aan We Want More-presentatrice Britt Dekker. “Volgens Britt mag je als je vanuit Bonaire vliegt én negatief getest wordt gewoon werken.”

Code oranje

Het verhaal van Britt klopt. Bonaire heeft weliswaar een oranje reisadvies, maar reizigers die vanaf dat eiland komen hoeven niet in quarantaine. “Ook in de studio van We Want More wordt nog eens iedereen getest, dus alles gaat volgens de regels”, heeft Britt aan Privé TV laten weten.

Hoe dan ook: Gordon vindt dat André volgende keer gewoon eerlijk voor zijn vakantie uit moet komen. “Waarom gaan mensen liegen? Net zoals André Hazes nu, die gaat zeggen dat hij vrijwilligerswerk doet. Ze maken er gewoon een verhaal van.”

We Want More

Het tweede seizoen van We Want More, waarvan gisteren dus de finale is opgenomen, gaat op vrijdag 13 maart van start. De presentatie is dit keer in handen van Wendy van Dijk en Britt Dekker. Vorig seizoen stond Johnny de Mol nog naast Wendy.

De jury kent wel dezelfde bezetting als vorig jaar: Ali B, André Hazes, Davina Michelle, Henk Poort en Trijntje Oosterhuis.

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat de carrière van Thijs Römer voorbij is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen