Beau ziet kijkcijfers in rook opgaan: Bilal Wahib zegt last minute af

Bilal Wahib heeft zijn tv-optreden in de talkshow van Beau van Erven Dorens last minute afgezegd. Zijn 12-jarige slachtoffer heeft hem daartoe verzocht. Dat meldt zijn management tegen Shownieuws.

Bilal Wahib © NPO

Eigenlijk zou Bilal vanavond aan de talkshowtafel van Beau zitten om te vertellen over zijn onzedelijke actie, waarbij hij een 12-jarig jongetje aanspoorde om op internet zijn geslachtsdeel te laten zien. Volgens Peter R. de Vries kan alleen een talkshowoptreden zijn carrière nog redden, maar daar ziet Bilal nu van af.

Bilal komt niet

Zijn manager Nathan Moszkowicz is kennelijk wakker geworden en komt met de volgende verklaring: “Helaas moeten we aangeven dat Bilal Wahib heeft besloten om niet aan te schuiven bij Beau. Het slachtoffer en zijn ouders hebben aangegeven dit niet te zien zitten, ze willen er alles aan doen om verdere publiciteit te voorkomen.”

Bilal heeft daardoor eigenlijk maar één keuze. “Bilal respecteert deze wens. De wensen van het slachtoffer en de familie zijn op dit moment het belangrijkste.”

Commotie

Eerder vandaag liet Beau van Erven Dorens zelf al weten er niet honderd procent vanuit te gaan. “Er kan op zo’n dag natuurlijk alles veranderen, maar het is wel de bedoeling en het lijkt me ook ontzettend goed om te doen. Voor ons om te weten: wat zit hier nou achter? En voor hem om zijn verhaal te doen.”

Er ontstond behoorlijk wat commotie na de aankondiging van Beau. Volgens critici is het totaal misplaatst om Bilal al zo snel zijn verhaal te laten doen.

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen