Beau van Erven Dorens: ‘Frank Dane heeft me in de steek gelaten’

Beau van Erven Dorens stond bíjna op het punt om samen met Frank Dane een nieuw tv-programma op te nemen, toen hij besloot om zich volledig op Radio 538 te richten. Jammer, vindt de presentator.

Frank Dane en Beau van Erven Dorens © RTL

De twee heren spraken elkaar in De Ochtendshow van Radio 538. “Hé Frank Dane, mijn grote vriend. Een van mijn allerbeste vrienden in het medialandschap. Maar je hebt me wel in de steek gelaten. Wij zouden toen ooit een programma samen gaan maken en dat is helemaal in duigen gevallen toen jij naar de overkant ging”, sprak Beau.

Frank & Beau op stap

Frank bevestigde dat. “Ja, dat is wel waar ja. Beau en ik hadden een programma-idee, maar het is voor ons allebei goed geweest dat het niet is doorgegaan, Beau. Hahaha.” Beau: “Dat zeg jij, maar volgens mij was die carrière van jou dan echt nóg harder gegaan.”

Wat zouden de twee heren gaan maken? Beau: “We zouden Frank & Beau Op Stap maken. We zouden als een soort Gert-Jan Dröge overal naartoe gaan en allemaal feesten binnendringen en mensen interviewen. Natuurlijk ook een beetje op een melige manier de zaak onderzoeken.”

Beau haalde Frank over

Beau moest flink zijn best doen om Frank over te halen. “Weet je hoe Beau me had overgehaald? Met eten. Die had toen voor me gekookt.”

Sidekick Jelte van der Goot: “Maar Beau, je moet denk ik nog iets anders weten: Frank is echt nog nooit vrijwillig op een feestje geweest.”

Beau: “Dat is juist leuk! Dat had Dröge ook vroeger, hè? Dat was zo’n ontzettend sympathieke kerel. Hij hield wel van feestjes, maar niet de feestjes waar hij allemaal naartoe ging.”

Tv-show komt er

Frank denkt dat het tv-programma er uiteindelijk alsnog komt, ergens na de coronapandemie. “Maar Beau, dit gaat nog wel een keertje gebeuren.”

Beau: “Nou, dat is mooi. Goed!”

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen