Beau van Erven Dorens dolblij met Humberto: ‘Ik wil minder talkshow’

Beau van Erven Dorens is er heel blij mee dat Humberto Tan het late-avondteam van RTL 4 is komen versterken. Hij wil namelijk niet het halve jaar op de buis zijn met zijn talkshow Beau.

Beau van Erven Dorens © RTL

Waar Beau vorig jaar afwisselde met Eva Jinek, is dit jaar ook Humberto Tan toegevoegd aan de late avond. Hij zal dit jaar de zomermaanden juni, juli en augustus doen, waardoor Beau een behoorlijk rustige zomer tegemoetziet. De presentator voelt zich niet gepasseerd. Sterker nog: hij is er heel blij mee.

Blij met Humberto

Beau wil ook graag maatschappelijk betrokken programma’s blijven maken, zoals Beau in Floradorp, waarmee hij morgenavond op de buis komt. “In mijn talkshow praat ik toch vooral met de mensen die de beslissingen nemen. In Floradorp besef je dat er een enorm standenverschil is in Nederland, dat zie je niet altijd op televisie.”

Hij vervolgt in De Telegraaf: “Daarom was ik eigenlijk ook wel blij toen RTL met het idee voor Humberto kwam. Dat geeft mij tijd om andere dingen te doen. Het klinkt verwend, maar ik wil niet alléén die talkshow maken.”

Beau terug op 22 maart

Voordat Humberto de zomer voor zijn rekening neemt, is Beau vanaf 22 maart weer op de buis met zijn dagelijkse talkshow. Hij wil de kijker vooral vrolijkheid gaan brengen. “Ook bij ons thuis, in een huis met vier zonen, merk ik hoe beklemmend deze pandemie kan zijn.”

“Ik wil niet als een dominee klinken, maar we kunnen wel wat kalmte en liefde gebruiken met zijn allen. Dus ik ga er in ieder geval voor zorgen dat Beau iets vrolijker wordt.”

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen