Fajah Lourens: ‘Tv-wereld zaait angst, maar houdt stiekem borrels’

De televisiewereld zaait behoorlijk angst over het coronavirus, maar wat de kijker niet ziet, is dat ze er ’s avonds stiekem borrels houden. Dat beweert Fajah Lourens op haar Instagram-pagina.

Fajah Lourens © Ranking the Stars

Fajah Lourens deelt op haar socials een filmpje waarop te zien is hoe twee ambulancemedewerkers in beschermende pakken poseren voor een foto op het Leidseplein. “Dit gebeurt er dus. Zo wordt er angst gecreëerd door de media”, laat de dieetgoeroe weten.

Angstzaaiers

Met name de radio- en tv-wereld krijgen een veeg uit de pan. “Ik werk zelf met media en de programma’s die angstzaaien tijdens hun live uitzendingen hebben ’s avonds stiekem gewoon borrels.”

De media doen alsof er enorm groot draagvlak is voor de coronaregels, maar dat is niet zo, aldus Fajah. “Als je om je heen kijkt is er niemand die zich aan de regels houd. Mondkapjes worden voor de vorm opgezet, snel even afstand voor de foto. Ondertussen gaan de illegale feesten en thuis dinners gewoon door.”

Testen voor tv

Fajah vindt dat we te veel regels opgelegd krijgen. “Wij moeten testen voor elk tv-optreden maar meneer Oprutten kan gewoon overal aanschuiven zonder dat hij ooit is getest en geeft openlijk op tv aan dat testen zonder klachten onzin is. Waarom moeten kleine kinderen dan op sommige scholen nu getest worden voordat ze naar school mogen?”

Het is ’tijd om wakker te worden’, aldus Fajah. “En ik zie godzijdank dat steeds meer mensen dat doen. Stem voor je vrijheid op zeventiende en nog even een ding.”

Ze benadrukt corona niet te ontkennen. “Ik heb het net zelf voor de derde keer gehad.”

Insta-post

De hele Insta-post van Fajah:

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen