Angela de Jong: ‘Johnny de Mol héél zenuwachtig bij Op1’

Angela de Jong vindt dat Johnny de Mol er gisterenavond héél zenuwachtig uitzag in de talkshow Op1. “Zijn bekende bravoure was nergens te bekennen”, schrijft ze in haar column.

Angela de Jong © Op1

Johnny was te gast aan tafel bij Tijs van den Brink om zijn nieuwe weldoenersprogramma op SBS 6 te promoten, maar het grootste deel van het gesprek ging over zijn vermeende misdragingen. Zijn ex-verloofde Shima Kaes heeft hem namelijk beschuldigd van mishandeling en poging tot doodslag.

Zenuwachtig

Uiteraard zat Angela ook voor de buis en ze had bijna het gevoel dat ze naar een heel ander mens zat te kijken. “Er was ook iets met zijn linkeroog en –wang dat ik niet helemaal kon thuisbrengen. Het leek er nog het meest op alsof hij ’s middags een zenuwbehandeling had ondergaan bij de tandarts.”

Het was evident dat Johnny buitengewoon zenuwachtig was. “Dat nam me voor hem in, merkte ik.” Net als zijn besluit om niet in een programma van tante Linda de Mol uit te huilen, maar bij de kritische Tijs aan te schuiven, aldus Angela.

Geen open boek

SBS 6-ster Johnny was aan tafel bij Op1 niet bepaald een open boek. “Hij hield zich keurig aan de instructies van zijn advocaat door op elke vraag terug te komen op hetzelfde antwoord: dat ‘de relatie niet de schoonheidsprijs verdiende’ maar de aantijgingen ‘veel te ver’ gingen. Waarvan akte.”

Al met al was het wel een rare vertoning, vindt Angela. “Zijn die tien minuten reclame het nou echt waard om na maanden zwijgen als een geslagen hond aan tafel te zitten?”

AD-column

De column van Angela de Jong kunt u lezen op de AD-site.

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat de carrière van Thijs Römer voorbij is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen