Wilfred Genee na aanval op Talitha Muusse: ‘Pas nou op, Rob Goossens’

Wilfred Genee vindt het onhandig van Rob Goossens dat hij Talitha Muusse de slechtste presentator van Op1 heeft genoemd. Hij moet zelf ook nog werken aan zijn presentatiekwaliteiten, bitcht hij.

Wilfred Genee en Rob Goossens © SBS, RTL

Talitha Muusse is sinds kort te zien in de zondageditie van Op1; ze vormt een duo met Sven Kockelmann. Vooralsnog is Rob Goossens, de tv-kenner van De Telegraaf en RTL Boulevard, echter niet bepaald onder de indruk. “De slechtste presentator is nu Talitha Muusse met op korte afstand Giovanca Ostiana en dan is er een heel groot gat naar de rest.”

‘Pas nou op, Rob’

Als je zelf nog vlieguren moet maken, zijn dit geen handige uitspraken, vindt Wilfred Genee. “Ik zag van de week Rob Goossens die Talitha Muusse helemaal afmaakte dat ze er niets van kon en de slechtste presentator is”, vertelt hij aan zijn luisteraars op Radio Veronica.

Wilfred keek behoorlijk op van die pittige uitspraken van Rob. “Dan denk ik altijd: pas nou op, wie zijn wij om daar zomaar een oordeel over te hebben, hè? Rob moet zelf natuurlijk ook nog werken aan zijn performance, denk ik dan.”

Grote mond

Sidekick Niels van Baarlen laat blijken dat ook hij Rob een grote mond vindt hebben. “Waar komt hij vandaan ineens?”

Wilfred: “Ja, via De Telegraaf. Daar schreef hij voor.”

Niels: “Ja precies, dus het is niet een ontzettende…”

Wilfred: “Hij wilde ook op tv dingen doen.”

Niels: “Hij wilde vroeger presentator worden.”

Mediadeskundige

Wilfred: “Nou, hij wilde mediadeskundige worden.”

Niels: “Dat vind ik altijd grappig. Wanneer kun je nou over jezelf zeggen dat je een mediadeskundige bent?”

Wilfred: “Ja, dat is ook een heel ingewikkeld iets. Hij vond in elk geval dat al die andere mensen van Op1 allemaal beter waren.”

Zelf uitte Wilfred vervolgens kritiek op Op1-presentatrice Astrid Joosten. Zij heeft volgens de presentator gefaald tijdens haar interview met Marco Bakker.

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen