Rob Goossens: ‘Talitha Muusse by far slechtste Op1-presentator’

Rob Goossens vindt dat Talitha Muusse momenteel de slechtste presentator van Op1 is. Ze is zó slecht dat ze zelfs nog achter Giovanca Ostiana staat. Dat zegt hij in de mediapodcast van De Telegraaf.

Talitha Muusse © NPO

Talitha Muusse is zonder enige ervaring terechtgekomen op de presentatiestoel van Op1. Ze is elke zondagavond te zien naast Sven Kockelmann, maar ligt behoorlijk onder vuur. Rob Goossens snapt dat wel: hij vindt de jonge presentatrice echt heel erg slecht uit de verf komen als presentator van de talkshow op NPO 1.

‘Talitha is de slechtste’

Rob vindt het niet lastig om de slechtste presentator van Op1 te benoemen. “De slechtste presentator is nu Talitha Muusse met op korte afstand Giovanca Ostiana en dan is er een heel groot gat naar de rest.”

Toch is er ook veel kritiek op Paul de Leeuw. “Jort Kelder en Paul de Leeuw vangen gewoon veel meer aandacht dan Tijs van den Brink, Carrie ten Napel of Giovanca Ostiana. Paul de Leeuw is natuurlijk niet de slechtste presentator van het stel.”

Paul de Leeuw eruit?

Het is volgens Rob wel logisch dat Paul het zwaarder te verduren krijgt dan Talitha en Giovanca. “Dat zijn twee talenten, zoals we dat dan moeten noemen, die nadrukkelijk de kans krijgen om zich te ontwikkelen. Van Paul de Leeuw verwachten we met z’n allen dat hij er gewoon staat, omdat hij al heel veel jaar ervaring in de televisiewereld heeft.”

Wie ziet hij liever naast Astrid Joosten op de plek van Paul? “Iemand zonder persoonlijkheid. Je noemt Jaap Jongbloed; ik denk dat hij uitstekend in de formule past. Er zijn weinig mensen in Hilversum die al zó lang meelopen en zó weinig persoonlijkheid hebben.”

Podcast

De mediapodcast van De Telegraaf kunt u onderstaand beluisteren:

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat de carrière van Thijs Römer voorbij is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen