Thierry Baudet slaat terug naar ‘cynische’ Emma Wortelboer

Thierry Baudet neemt wraak op Emma Wortelboer na haar ‘walgelijk irritante, oppervlakkige NPO-interview’. Samen met Dennis Schouten heeft hij een parodie opgenomen op het gesprek.

Thierry Baudet en Emma Wortelboer © NieuwNieuws, NPO

Als je dacht dat je met Dries Roelvink het dieptepunt wel bereikt had qua politiek verslaggevers op televisie, dan heb je Emma Wortelboer nog niet aan het werk gezien. Ze is gebombardeerd tot de Ferry Mingelen van de Fidan Ekiz-talkshow De Vooravond en stelt echt de meest inhoudsloze vragen.

Bruin of wit brood?

Nadat ze Henk Krol al irriteerde met haar vraagstelling, joeg ze Thierry Baudet al helemáál op de kast. Na wat vragen over zijn koffievoorkeuren en kleffe broodjes, besloot de Forum voor Democratie-leider dan ook op te stappen. Voor de verandering was het nu niet Thierry die onder vuur lag, maar de inhoudsloze Emma.

YouTube-ster Dennis Schouten zag het ook allemaal gebeuren en belde Thierry op om samen een persiflage op te nemen op het Vooravond-interview. “Bruin brood of wit brood?”, vraagt Dennis daarin. “Wit brood”, zegt Thierry. “Wit brood? En waarom?”, aldus Dennis. Thierry: “Ja, dat vind ik toch lekkerder. Dat zal wel met mijn jeugd te maken hebben.”

Geer of Goor?

Dennis wil vervolgens ook nog van Thierry weten of hij liever Geer of Goor ziet. “Iets anders belangrijks: Gordon of Gerard Joling?”, vraagt hij. Thierry: “Gerard Joling.”

Dennis: “Wat vond u van de rel eigenlijk van Gordon en zijn hondje Toto?”

Thierry: “Wat was ook alweer de laatste rel?”

Dennis: “Vertrouwt u Gordon? Als u hem ziet, wat gaat er dan door u heen?”

Thierry: “Ik vind het altijd wel een aardige gozer, maar ik weet niet wat er met die hond is. Die ken ik niet.”

Parodie

Het bewuste interview:

Boze Thierry

Het fragment van de boze Thierry:

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen