SBS 6-hit Marble Mania: derde show vanavond met StukTV-sterren

Het is momenteel dé grote kijkcijferhit van SBS 6: de knikkershow Marble Mania. Vanavond wordt de derde aflevering uitgezonden en daarin wordt geknikkerd door de jongens van StukTV.

StukTV in Marble Mania © William Rutten

StukTV-presentatoren Giel de Winter, Thomas van der Vlugt en Stefan Jurriens staan ook onder contract bij het Talpa van John de Mol, dus hun deelname zal snel geregeld zijn. Het is een slimme zet van SBS 6, aangezien de heren geliefd zijn bij een veelal jonger publiek.

Groot succes

De drie spelers in de openingsaflevering van Marble Mania waren Wesley Sneijder, Ronald de Boer en Giovanni van Bronckhorst. Vorige week werd het knikkerspel gespeeld door Nick Schilder, Simon Keizer en Kees Tol.

Zowel de eerste als de tweede aflevering wisten bijna 1,4 miljoen kijkers te bekoren. ‘Heel goed bekeken’, noemt SBS 6 het in een persbericht. “Maar ook op andere dagen en tijden trekken de knikkerraces van SBS 6 veel publiek, blijkt uit de cijfers van uitgesteld kijken.”

Uitgesteld ook een hit

SBS 6 wijst erop dat Marble Mania ook veel wordt teruggekeken. “De eerste twee afleveringen van Marble Mania werden op weekbasis door bijna een half miljoen mensen uitgesteld via het TV scherm bekeken. Dit brengt de teller tot en met heden in totaal op ruim 1,8 miljoen kijkers per aflevering.”

Een doorslaand succes dus. De grote vraag is: weet SBS 6 de lineaire 1,4 miljoen kijkers vanavond vast te houden? Het is voor de verkoop aan het buitenland in elk geval cruciaal om boven de miljoengrens te blijven, aldus John de Mol. “Het belangrijkste daarvoor is dat we de komende weken boven het miljoen blijven.”

Vanavond op tv

Marble Mania is vanavond om 20.30 uur te zien op SBS 6, recht tegenover Nieuwe Boeren op NPO 1 en De TV Kantine op RTL 4.

Wat vindt u?

Alle polls

Groeit Jan Versteegh ooit uit tot een A-ster?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen