Jamai Loman krijgt rode oortjes van Dennis Schouten en Jan Roos

Jamai Loman vindt dat Dennis Schouten en Jan Roos er in de nieuwste aflevering van RoddelPraat wel héél spannend uitzien. Hij krijgt rode oortjes van de pikante outfit die ze dragen.

Jan Roos, Dennis Schouten en Jamai Loman © Instagram, NPO

Nu Dennis de laan uit is gestuurd door Talpa, moeten Jan en hij de gekste dingen doen om rond te komen. Zo promoten ze dit keer in hun showbizzrubriek de lentecollectie van Vibitoys door zélf een van hun pakjes aan te trekken. Jamai Loman vindt het heerlijk. “Ik word hier toch opgewonden van 😂❤️🔥”, zegt de RTL 4-presentator.

First Dates VIPS

Helaas voor Jamai zitten de opnames van First Dates VIPS er al op. Dennis doet mee aan de komende BN’er-serie van het programma, al datet hij daarin wel met een vrouw in plaats van een man. “Nu al zin in 😂😂 “, zegt Qmusic-ster Bram Krikke.

Radio Veronica-schoonheid Celine Huijsmans vindt het ook leuk dat Dennis meedoet aan First Dates. “Zo te zien zit jouw Valentijn wel goed! 👀😍”

Giel

Giel Beelen deed vorig jaar mee aan First Dates VIPS en denkt dat Dennis er goed aan heeft gedaan om mee te doen. “Goed dat je m’n advies ter harte hebt genomen❤️ 💪🙏”

De NPO Radio-ster is fan van RoddelPraat. Hij vindt het goed dat Dennis is vertrokken bij Talpa, zodat hij RoddelPraat kan blijven maken. “💪🔥💪🔥 sterk man. Jammer voor Glennis, Patty Patty Patty en vele anderen. Leuk voor ons 😂”

En Ajax-voetballer Dico Koppers: “Hahahaha ben benieuwd wie de pineut is 😘”

Insta-post

De spannende Insta-post van Dennis en Jan:

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen